Vrouw (22)

Hylke: ‘Ik had vijf jaar lang een affaire met hun stiefvader’

Hylke is alweer zes jaar samen met haar vriend. Wat haar kinderen niet weten, is dat zij hun eigen vader met hem heeft bedrogen.

Een affaire

Hylke (41): “Ik ben vreemdgegaan. En niet even, maar vijf jaar lang. Met de man met wie ik destijds een affaire had, ben ik nu alweer zes jaar samen en ook hebben we inmiddels samen een kind. Mijn oudste kinderen van dertien en zestien mogen nooit weten dat Thijs en ik hun vader zo hebben bedrogen. Alles klopt nu: de kinderen zijn gek op hun zusje, ze mogen hun ‘stiefvader’ graag en zelfs mijn ex en mijn vriend kunnen prima door één deur.”

Vergeven

“Ongelofelijk als je bedenkt dat mijn ex wél weet van mijn bedrog. Het heeft even geduurd voordat hij ermee kon omgaan, maar sinds een paar jaar heeft hij het mij en mijn vriend vergeven. Dat heeft hij voor de kinderen gedaan, aan ruziënde ouders heeft niemand iets. Ik vind dat fantastisch. We gaan dus supergoed met elkaar om en hoewel we over alles heel open zijn, is de affaire iets waarover we allemaal zwijgen.”

Misschien later

“We hebben het nooit hardop naar elkaar uitgesproken, maar iedereen voelt dat die informatie bij de oudste twee niet in goede aarde gaat vallen. Het kan alleen maar voor ellende zorgen, zeker nu ze allebei in de puberteit zitten. Misschien vertel ik het ze later, als ze zelf een relatie hebben en al wat verder zijn op dat gebied. Maar voor nu hebben we het er gewoon niet over.”

Lees ook: Jantine heeft een affaire met een schoolpleinvader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  sam
  Ranzig mens. Hoop dat karma je op een manier terug pakt. Wish you nothing but the worst.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Jolanda
  Wow dat kan dus echt niet! Als ze dit te horen krijgen wat gaat er dan aan ellende komen je kan ze nu sparen maar ooit komt de waarheid en dan ben je ze misschien wel kwijt... Dat je ex man zo netjes is in het omgaan met je bedrog dat is meer een reden om hem dankbaar te zijn dan de hele situatie!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Lifeby_ar
  “al is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt ze wel.” 😉
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Debster
  Waarom zou je je kinderen uberhaupt iets vertellen? Ze hoeven niet alles te weten en niemand is volstrekt eager, ook de mensen niet die hieronder hun mening geven. Soms is het voor iedereen beter niet de waarheid te weten, vooral als je er zelf prima mee kunt leven. Kun je dat niet, dan moet je het zeker wel vertellen, maar op een geschikt moment. PS. Ik zeg niet dat het goed is wat je hebt gedaan, integendeel.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen