Stel Seks

Emma: ‘Een groentje? Niks ervan, hij was de seks nog niet verleerd’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Emma, die aangenaam verrast werd door een man die al negen jaar geen seks meer had gehad.

Even voorstellen

Emma (35)
Aantal sekspartners: 14
Status: woont samen
Frequentie: bijna elke dag
Favoriete standje: missionaris
Raakt opgewonden van: brillen
Knapt af op: groentjes
Geeft haar seksleven een 8

Stille wateren

Emma: “Mijn beste vriendin Sophie en ik moeten vaak lachen om onze verschillende smaak wat mannen betreft. mannensmaak. Zij valt op mooiboys met een vlotte babbel, ik heb een zwak voor nerds. Je weet wel: stille wateren, diepe gronden. Het liefst met bril, dat vind ik sexy.
Vorig jaar had Sophie de perfecte man voor mij gevonden, zei ze. Alwin was haar nieuwe collega en ze organiseerde een etentje om ons te koppelen. Hij was inderdaad helemaal mijn type. Een paar dagen later zat ik al bij hem op de bank. Alwin bleek namelijk schaakfanaat en ik had gejokt dat ik dat dolgraag wilde leren.
En zowaar, ik vond het schaken ook echt leuk. En elke keer werd ik verliefder op mijn ‘leraar’. Wat vond ik Alwin sympathiek, met zijn droge humor. Alleen leek zijn interesse voor míj maar niet op gang te komen. Hoeveel signalen ik ook gaf, hij reageerde gewoon niet. Als ik niet zo verliefd was geweest, had ik het allang opgegeven.

Negen jaar geleden

Nadat ik daar weer eens over had geklaagd bij Sophie, was ze het zat. ‘Vind je Emma niet aantrekkelijk?’ vroeg ze hem heel direct. Alwin was zo rood als een tomaat geworden en had gezegd: ‘Natuurlijk wel, maar ik heb na mijn eerste relatie, negen jaar geleden, geen vrouw meer aangeraakt. Dus ik durf niet zo goed.’ Toen ik dat hoorde, schrok ik wel. Ik ben niet zo doortastend in bed en vind het fijn als een man op seksgebied zijn mannetje staat. Misschien was dit groentje dan toch geen match voor mij?
Maar ik wilde Alwin toch een kans geven. Dus toen ik weer naar hem toe ging, bedacht ik: vanavond neem ík het initiatief. In plaats van een spelletje schaak stelde ik een leuke film voor. En toen we op de bank zaten, schoof ik steeds dichter naar hem toe. Mijn arm legde ik achter hem langs en ik begon heel zachtjes met zijn haar te spelen. Eerst verstijfde hij, toen keek hij opzij. Zijn blik was lief en verlangend en opeens vonden onze monden elkaar.

Spannend

Het voelde even onwennig, maar al snel kwam Alwin helemaal los. Hij trok me op zijn schoot en kuste me gulzig. Terwijl ik met mijn vingers zijn overhemd uit zijn broek probeerde te trekken, schoven zijn handen al onder mijn bloesje, in mijn beha. Het was erg spannend om na al die maanden van opgebouwde spanning zijn huid tegen de mijne te voelen. Dat vond hij ook, want ik hoorde hem zachtjes hijgen en dat bracht mij ook buiten adem.
En toen tilde hij me plotseling op, om me naar zijn slaapkamer te dragen. Op bed duwde hij mijn benen uit elkaar en toonde hij zich een zelfverzekerde man, precies zoals ik lekker vind. Alwin een verlegen groentje? Vergeet het maar. Al had hij het dan al negen jaar niet meer gedaan, hij was de seks nog niet verleerd. Sterker nog, ik heb zelden zo’n fijne eerste keer meegemaakt. Alwin had wel wat schade in te halen na al die jaren als vrijgezel, maar dat vond ik allesbehalve erg.
Ook nu we al twee jaar samen zijn, doen we het nog steeds heel vaak. Want anderen mogen dan denken dat hij een rustige, ingetogen man is, ik weet dat hij een tijger is in bed!”

Foto: Getty Images

Meer persoonlijke verhalen lezen? Neem nu een digitaal abonnement op Vriendin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.