Stel

Hilde: ‘Een drankje op de hotelkamer? Door alle glühwein zei ik ja…’

Vriendin-lezeressen delen de spannendste, bijzonderste of meest liefdevolle ervaring uit hun slaapkamer. Deze week Hilde, die een onvergetelijke avond beleefde.

Over Hilde (32)

Kinderen: 6 maanden zwanger
Status: woont samen
Aantal sekspartners: 3
Frequentie: sinds de zwangerschap minder
Favoriete standje: op dit moment lepeltje-lepeltje
Raakt opgewonden van: zwoele muziek
Knapt af op: dronken versiertrucs
Geeft haar seksleven een: 7

Puppy-ogen

Hilde: “Zijn bruine puppy-ogen keken me smekend aan. ‘Ach, doe nog gezellig één drankje. Het is nog vroeg!’ Ik keek het café rond. De man met wie ik stond te praten, en die zich had voorgesteld als Bas, had gelijk. Ik leek de enige die haast had om weg te gaan. Mijn vriendin zag ik verderop ook nog staan dansen. ‘Ik hou ervan om heel vroeg te gaan wandelen,’ protesteerde ik. ‘Dat lukt morgen toch niet meer, na alle glühwein’, voorspelde Bas grijnzend. Opnieuw had hij een punt. Ik trok mijn jas weer uit. En daarmee, weet ik achteraf, was mijn lot bezegeld.”

Toe aan ontspanning

“Een vriendin had me overgehaald een lang weekend mee te gaan naar een wintersportgebied in Duitsland. Ik kan niet skiën en verafschuw de dronken aprèsskisfeer, maar toch stemde ik in. Sinds mijn relatie was verbroken, deed ik niets anders dan werken. Ik was er echt aan toe om even iets anders te doen. Lezen bij de open haard, wandelen als alle anderen op de piste stonden: het zou me goed doen. Dat ik mijn vriendin amper zag omdat zij zowel overdag als ’s avonds vertier zocht, vond ik geen probleem. Deze avond had ze voorgesteld samen een hapje te eten. Hoewel ik opzag tegen de drukte vond ik het flauw om nee te zeggen.”

Erg losjes

“En eerlijk is eerlijk: het was reuze gezellig. Niet in de laatste plaats omdat we ons aan de glühwein slingerden. Ik drink zelden alcohol, maar dit smaakte me als limonade. We werden er erg vrolijk van. Ik was er zelfs zo losjes van geworden dat ik telkens de mooie ogen opzocht van een man die ik vaak naar me zag kijken. Ook een Nederlander, ontdekte ik, toen ik, met mijn jas al aan, naar ons appartement wilde gaan. Hij sprak me aan en ik moest toegeven dat hij erg aardig was. En nu wist hij me dus over te halen tot nog een drankje. Vooruit, waarom niet. Ik kon toch ook wel eens een keertje losgaan?

Nou, dat deed ik, en hoe. Bas en ik bleven tot vier uur kletsen. En nog wilde ik geen afscheid nemen. Dus ik zei óók ja toen hij me vroeg of ik nog een drankje op zijn hotelkamer wilde.”

Stomende seks

“Mijn vriendin was erg bezorgd toen ik de volgende dag mijn telefoon eindelijk opnam. ‘Waar zit je?,’ schreeuwde ze. Tja. Ik zat niet, ik lag. In de stevige armen van Bastiaan, waarmee hij me de avond ervoor naar zijn bed had getild. We hadden stomende seks gehad, drie keer maar liefst. Mijn vriendin heeft er later hard om moeten lachen. ‘Zo ken ik je helemaal niet,’ zei ze, en dat klopt: dit was de allereerste keer dat ik zo snel bij iemand in bed belandde.”

Klikte goed

“Maar wat ben ik blij dat ik die avond aan de glühwein ben gegaan. Anders weet ik zeker dat ik niet eens oogcontact had gemaakt met Bas en dan was ik die avond net als altijd braaf voor tienen in bed gekropen. Want het allerlaatste waar ik tijdens dat tripje voor openstond, was een avontuurtje. Maar wat had ik nu genoten. En, belangrijker nog: het klikte zo goed tussen Bas en mij, dat we elkaar, terug in Nederland meteen hebben opgezocht. Inmiddels zijn we heel veel goede gesprekken en vrijpartijen verder en ben ik zwanger van ons eerste kind. Deze winter geen glühwein voor mij dus, maar het spreekt voor zich dat dat met stip mijn favoriete drank aller tijden is!”

Lees ook: Jeanette: ‘Tijdens een saaie vergadering sloeg de vonk over’

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen