relatie kus zoenen

Cathy had op haar 35ste een vakantieliefde

Cathy (35) had nooit gedacht dat ze op haar leeftijd nog een vakantieflirt zou hebben. Maar vorig jaar gebeurde het toch. Ze werd verliefd op Emre. “Hij gaf me een hand en zijn aanraking voelde bijna magisch.”

Turkije

Cathy: “Mijn vriendin Nienke is gescheiden en heeft twee kinderen. Ik voed mijn zoon Dex, hij is zeven, alleen op. Zijn vader en ik hebben sinds mijn zwangerschap geen contact meer. Dat Nienke en ik besloten samen met onze kinderen een vakantie te boeken, voelde heel natuurlijk. Toen ze het vorig jaar voorstelde was ik meteen enthousiast. We boekten nog diezelfde week een all-inclusivevakantie naar Turkije. Het vooruitzicht een week helemaal niets te hoeven doen, leek ons geweldig. Normaal zijn we 24/7 met onze kinderen, het werk en ons huis bezig. Als je er alleen voor staat, breekt dat je weleens op. Nu zou er een week lang elke dag voor ons worden gekookt. Wat een luxe! Het resort was prachtig. De kinderen waren helemaal door het dolle heen toen ze het grote zwembad zagen. We installeerden ons op de ligbedden; het grote genieten kon beginnen. Ik had een paar boeken meegenomen en had me voorgenomen superuitgerust van deze vakantie terug te komen.”

Magische aanraking

“Op de tweede vakantiedag ontmoette ik Emre. Hij werkte op het resort en sprak goed Engels, viel me op. Ik vroeg hem iets over de handdoeken en na zijn uitleg vroeg hij mij wat ik van het resort vond en waar ik vandaan kwam. Terwijl ik hem dat vertelde, keek hij mij diep in de ogen. Ik kreeg er zowaar een beetje vlinders van in mijn buik. Het zal best zo zijn dat de cocktail die ik even daarvoor had gedronken daar iets mee te maken had, maar Emres mooie ogen hadden ook een bijzonder effect op me. Hij stelde zich voor en gaf me een hand. Zijn aanraking voelde bijna magisch. Als er iets was, kon ik hem altijd aanschieten, zei hij. Ik knikte en bedankte hem. Toen ik terugliep naar Nienke voelde ik hoe ik werd nagekeken.  ‘Er loopt hier een leuke vent, joh’, zei ik, toen ik weer op mijn ligbed ging liggen. Nienke schoot in de lach. ‘Cathy, hou op, hoor! Je bent veel te oud voor een vakantieliefde.’ Zo onopvallend mogelijk wees ik hem aan en ze kon niets anders dan concluderen dat hij inderdaad niet onappetijtelijk was. ‘Go for it’, zei ze ineens. Haar opmerking van even daarvoor  was ze blijkbaar alweer vergeten. Dat ik de puberleeftijd allang en breed achter me had liggen, was geen bezwaar meer. Ik pakte een boek en probeerde me op de inhoud te concentreren, maar steeds weer zochten mijn ogen het terrein af, op zoek naar Emre. Later die dag liep ik hem nog een keer tegen het lijf, toen ik richting mijn kamer liep om mijn zonnebril te halen. Weer sprak hij me aan. Hij wilde weten hoe oud ik was en met wie ik op vakantie was. Toen ik zei dat ik met een vriendin was, lichtten zijn ogen op. Of ik niet getrouwd was dan, vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd en wierp hem een veelbetekenende blik toe. Ja, ik was aan het flirten. Ik was gewoon aan het flirten met een zes jaar jongere Turkse man, die ik niet eens kende. In de twee dagen daarna zocht Emre ons meerdere keren op. Hij vertelde over de uitstapjes die we konden maken en de liefde voor zijn land. Hij sprak gepassioneerd en maakte voortdurend grapjes. Hij werkte voor het resort als gastheer. We zagen hem ook contact maken met andere mensen, dus in dat opzicht waren de gesprekjes met hem niet zo bijzonder. Dit was zijn werk. Toch zocht hij ons opvallend vaak op. En elke keer keek hij me indringend aan, viel ook Nienke op.  Toen hij me, toen we even alleen waren, complimenteerde met mijn ogen en lange blonde haar, wist ik het zeker: hij vond me leuk. En inmiddels leek het mij ook wel spannend om met deze man een leuke vakantiefl irt te hebben.  Toevallig kreeg Nienke tegen het einde van de middag hoofdpijn. We aten samen, legden de kinderen in bed, maar daarna was de dag voor haar wel klaar. ‘Ga jij maar naar de bar, misschien kom je Emre wel tegen’, zei ze. Dat was niet tegen dovenmansoren gezegd. Ik heb me zo mooi mogelijk opgemaakt, een leuk jurkje aangetrokken, Dex nog een kus gegeven en toen ben ik gegaan.”

Broeierige avond

“In eerste instantie zat ik alleen aan de bar. Er kwamen wel wat mannen een praatje met me maken, maar Emre zag ik niet. Ik was al bang dat hij vrij zou zijn en voelde me plotseling een beetje voor gek zitten. Net op het moment dat ik terug wilde gaan naar onze kamer, stond hij voor mijn neus. Hij liet zijn ogen goedkeurend over mijn lijf glijden en zei dat ik er goed uitzag. Ik was zo van slag, dat ik niet wist hoe ik daarop moest reageren. ‘Waar is je vriendin?’ wilde hij weten. Ik zei dat ze met hoofdpijn op bed lag en dat ik me alleen moest vermaken deze avond. Weer zag ik die ondeugende twinkeling. ‘Ik ben vrij, heb je zin om een stuk wandelen?’ Mijn ademhaling stokte. Ik zou gaan wandelen met een prachtige Turkse man, op een broeierige zomeravond. Heel even vroeg ik me af of het wel veilig was wat ik deed. Ik kende hem niet eens, wat als hij kwaad in de zin had? Ik dacht aan Dex en wat dat voor hem zou betekenen, maar liet me leiden door mijn gevoel. Emre werkte bij dit goed aangeschreven resort, hij zag er betrouwbaar uit en ik kon me niet voorstellen dat hij mij iets aan zou doen. Wel appte ik Nienke dat ik met hem ging wandelen.”

Eindeloos zoenen

“We gingen naar het strand en spraken over van alles; over zijn leven in Turkije en mijn leven als alleenstaande moeder. We lachten ook veel. Toen we na een tijdje lopen op het strand gingen zitten, boog hij zich voorzichtig naar me toe en kuste me. Mijn hart sloeg op hol, het was zo spannend. Ik had ooit als zestienjarige op een Franse camping een vakantieliefde gehad. Dat ik dat op mijn 35ste nog eens zou beleven, had ik nooit kunnen bedenken. We hebben uren op het strand gezeten en eindeloos gezoend en aan elkaar gezeten. We zijn niet ‘all the way’ gegaan; dat wil ik alleen veilig doen en we hadden geen condooms bij ons. Emre bracht me keurig thuis en met een paar intense zoenen namen we afscheid.

De volgende dag kon ik niet wachten om weer naar het zwembad te gaan. Ik had Nienke inmiddels in geuren en kleuren over mijn avontuur verteld en zij vond het ook té spannend. Ik was teleurgesteld toen ik hem de eerste twee uur niet zag. Ik voelde me een beetje belazerd; hij moest werken, had hij toch gezegd? Maar toen stond hij ineens toch voor mijn neus. Hij had genoten, zei hij. Zijn baas had hem vanmorgen gevraagd een bestelling in de stad op te halen, waardoor hij er niet meteen kon zijn. Hij moest voortdurend aan me denken, liet hij weten.” Eenmalig avontuur “We hebben nog een avond samen doorgebracht en die was al net zo romantisch als de eerste. We hadden seks op een afgelegen plekje, het was geweldig. Ik wist vanaf het begin dat dit bij een vakantieliefde zou blijven. Ik wil absoluut geen langeafstandsrelatie. Het afscheid was prima. Emre en ik waren allebei niet emotioneel. Hoewel ik graag geloof dat ik speciaal voor hem was, vrees ik dat ik niet de enige ben die hij die zomer heeft verleid.  Ik had al jaren niet meer gedatet, maar door mijn avontuurtje met Emre heb ik me thuis aangemeld bij een datingsite. Ik had een man in mijn leven gemist, realiseerde ik me. Vier maanden geleden ben ik de man van mijn dromen tegengekomen, ik kan mijn geluk niet op. Toch denk ik nog weleens terug aan de zwoele avonden in Turkije.”

Lees ook: Cynthia: ‘Twee weken voor onze bruiloft ontdekte ik zijn bedrog’


Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, kun je Vriendin ook digitaal lezen. Bestel ‘m hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen