seks

Bianca: ‘We organiseren iedere maand een erotisch weekend’

Bianca en haar man hechten sterk aan passie en erotiek. Toen na de komst van hun 2e kind de sleur in hun relatie sloop, kwam Bianca’s man met een voorstel dat hun liefdesleven nieuw vuur inblies.

Bianca (36): “Mijn man Bas en ik zijn allebei erg fysiek ingesteld. We houden van seks, erotiek en passie. In het begin van onze relatie konden we geen genoeg van elkaar krijgen en brachten we de meeste tijd door in bed. Na een jaar zakte dat, zoals dat gaat wanneer de ergste verliefdheid vervliegt. Maar we bleven ons best doen om het spannend te houden tussen ons.”

Seksleven in de slop

“Dat lukte prima, ook toen we een dochter kregen. In de periode dat ik zwanger was, werd het zelfs weer extra heftig in bed, want door alle hormonen had ik elke dag wel zin! En na de bevalling deden we het een paar weken later alweer. Maar toen onze 2e geboren werd, een jongetje dat veel huilde door eczeemplekken, gebeurde bij ons toch waar we altijd bang voor waren geweest: ons seksleven raakte in de slop.”

Een leuke verrassing…

“Als je ’s nachts continu wordt gewerkt door gehuil en je je de hele dag vermoeid voortsleept, wil je ’s avonds in bed niets anders dan je ogen sluiten, dat is nu eenmaal zo. Onze vrijpartijen werden vluggertjes. Niet erg: maar wel iets waar we op een gegeven moment wat aan wilden doen. Toen het beter met onze zoon begon te gaan en hij zijn eerste verjaardag vierde, kwam mijn man met een verrassing.”

Erotisch weekend voor ons samen

“Hij had met zijn ouders afgesproken dat zij voortaan eens per maand een weekend op onze kinderen zouden komen oppassen. Wij hadden dan onze handen vrij om quality time aan elkaar te besteden. Bas meldde erbij dat hij voor ons eerste vrije weekend al iets speciaals had geregeld. Wat, dat mocht ik niet weten. Daar zou ik vanzelf wel achterkomen… Ik vond het een ontzettend lief initiatief van Bas. En het idee dat mij binnenkort iets bijzonders zou staan te wachten zorgde al voor zoveel kriebels dat ik hem nog diezelfde avond heb besprongen.”

Lees ook: Bianca en haar man probeerden Kamasutra

Gigantisch bubbelbad

“De bewuste zaterdag vertrok hij ’s ochtends al. Toen zijn ouders er waren krijg ik een sms’je van hem met een adres in de buurt van Amsterdam. Ik ben erheen gereden: er bleek een hotel, waar Bas een luxe ‘jungle suite’ had geboekt. Hij stond mij als Tarzan op te wachten, hilarisch! De hele kamer stond vol met kaarsjes, er was cava en een overvloed aan lekkere hapjes. En er was een gigantisch bubbelbad! Die avond heeft Bas me van top tot teen gewassen, gemasseerd en in de watten gelegd.”

Een nacht vol passie

“Het was een intens gepassioneerde nacht, echt als vanouds. Sindsdien gaan we elke maand ergens naartoe. Omstebeurt bedenken we een plan. Ik heb Bas een keer naakt en geblinddoekt opgewacht in een hotelkamer. Bij de receptie had ik een briefje voor hem achtergelaten waarin stond dat hij alles met mij mocht doen wat hij wilde, maar wél zijn mond moest houden. Superopwindend was dat. Ik wist natuurlijk dat híj het was, die de kamer in kwam, toch voelde het anoniem. Ook doen we rollenspellen: zo heb ik hem als escort bezocht. En als SM-meesteres, helemaal in het leer.”

Veel romantiek

“Andere keren staan de weekenden meer in het teken van romantiek. Zo heeft Bas mij meegenomen naar Parijs. En hij zat me een keer op te wachten in een sterrenrestaurant. Ik wist alleen dat ik mij heel chique moest aankleden. En toen zag ik hem, ook op zijn mooist, met oesters en champagne. Wat een topervaring! Deze maandelijkse weekenden geven een enorme boost aan ons liefdes- en seksleven. Na afloop kunnen we er weken op teren. Niet dat we tussendoor niet vrijen hoor, maar met een druk gezin is het toch vaak passen en meten. Juist daarom is het zo geweldig om eens per maand alleen maar Bianca en Bas te zijn, even niet ‘mama’ en ‘papa’.”

Eindeloze fantasie

“Ik kan het iedereen aanraden. Tja, het kost wel wat natuurlijk. Wij hebben het geluk dat we ons dit kunnen permitteren, elke maand naar een hotel. Maar rollenspellen, die kun je overal doen. Mijn fantasie is eindeloos en die van Bas gelukkig ook. Onlangs had hij zijn camera meegenomen en een paar nieuwe setjes voor mij. We speelden dat ik model was en hij mijn fotograaf. Ik heb de meest verleidelijke poses voor hem aangenomen, tot hij niet meer te houden was. Ik snap echt niet dat sommige mensen vreemdgaan om weer seksuele spanning te vinden. Als je samen je best doet en inventief bent, kun je voor heel veel passie in je relatie zorgen, al ken je elkaar dan nog zolang. Daar heb je echt geen ander voor nodig.”

Bianca: ‘Kamasutra gaf ons seksleven een oppepper’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Doe jij veel aan quality time met je partner?

 • kipje
  kipje
  ik zou het wel vaker willen maar ja dan moet het van 2 kanten komen en zijn libido is niet van je het helaas
  Beantwoorden
 • ria19472
  ria19472
  Ja hoor, wij zijn echt een met elkaar, zodat wij nog op gezette tijden alle aandacht voor elkaar hebben .
  Beantwoorden
 • rooswiss
  rooswiss
  heb er geen, maar vind dit belangrijk in een relatie
  Beantwoorden
 • ursula.zeijlmans
  ursula.zeijlmans
  :inlove: gelukkig....is wel eens anders geweest
  Beantwoorden
 • ursula.zeijlmans
  ursula.zeijlmans
  Omdat ik gezien heb hoeveel men vreemd gaat doordat een van de partners niet voldoende geprikkeld wordt....zoekt men spanning. Tenslotte is het veel leuker om het samen met je eigen partner te doen toch?
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  :'( ik zou super graag iets spannends willen. Mijn man wil het wel zegt hij. ik heb m nu zo ver dat hij twee in de week wil. Maar het liefste zou ik iedere dag willen. Maar als ik iets anders wil dan anders dan zoekt hij het niet of dan is het niks. Dus word het weer het saaie normaal. :(
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Paul
  Probeer eens pubichairmakeover leuk je kunt er zelf een invulling aangeven
  Beantwoorden