Anouk: 'Hoe overleef je een huilbaby?'

Anouk: ‘Wat? Twéé streepjes?! Ja, ik ben zwanger!’

Superleuk nieuws voor onze blogger Anouk: ze is zwanger van haar tweede kindje. Dat maakte ze deze week bekend op Instagram met een prachtige video.

Superleuk nieuws voor onze blogger Anouk: ze is zwanger van haar tweede kindje. Dat maakte ze deze week bekend op Instagram met een prachtige video.

‘Liefde in de lucht en leven in mijn buik. Dankbaar en dolblij zijn wij, in verwachting van ons tweede kindje!’, schrijft ze bij het filmpje. Samen met haar man Mario heeft ze al een dochter: Soof (2). Op haar blog vertelt ze voor het eerst over haar zwangerschap. Wij mogen hieronder een stukje delen.

‘Ik ben zwanger!’

“Lief leven in mijn buik,

Het is 20 augustus, een donderdagochtend en ik doe voor de derde keer in 1,5 week een zwangerschapstest. Ik ben namelijk al even overtijd en ik voel me anders dan anders. En toch durf ik niet te hopen. We wensen je zo graag, maar zou het nu al raak zijn?! Voordat ik onder de douche wil stappen, kijk ik vluchtig op het schermpje van de test. Mijn slaperige ogen registreren twee streepjes. Wat? Twéé streepjes?! Ja! Ik ben zwanger! Ik laat de test aan papa zien we kijken elkaar aan. Twinkelende ogen, een brede glimlach en een intens lange knuffel. Maar ook ongeloof, is dit echt? Klopt het wel? In de pauze van mijn werkdag fiets ik naar de dichtstbijzijnde winkel en al snel stuur ik papa het ultieme bewijs. We worden weer papa en mama, jij bent onderweg! Welkom in mijn buik lief kleintje!”

Lees ook: Anouk: ‘Ik ben trots op mijn moederlijf: zacht en versierd met strepen’

De rest van het blog én een foto van de echo zie je op eenbeetjehippie.com. Bekijk de video van de aankondiging hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Een Beetje Hippie (@eenbeetjehippie) op

Over Anouk

Anouk is 27 jaar, getrouwd en ‘een beetje hippie’. Tenminste, zo wordt ze vaak genoemd door de mensen om haar heen. Dat vindt ze overigens helemaal niet vervelend, want hippies zijn vrij, ruimdenkend, liefdevol en misschien ook een tikkeltje maf. Iets waar ze zichzelf ook wel in herkent. Twee jaar geleden werd ze moeder van Soof en vanaf het allereerste moment vielen alle overtuigingen rondom opvoeden van haar af. De kennis vanuit haar pedagogische studies en voorgenomen opvoedstijlen schoof ze aan de kant en ze besloot te varen op haar oerinstinct. Intuïtief, liefdevol en bewust is wat haar ouderschap kenmerkt. En omdat dat soms toch een beetje anders is dan anders en ze hier veel vragen over kreeg, besloot ze haar liefde voor schrijven te combineren met de liefde voor het hippieleven. En zo ontstond Eenbeetjehippie.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen