Marianne: 'Mijn man en ik hebben al vier jaar geen seks gehad'

Marianne: ‘Mijn man en ik hebben al vier jaar geen seks gehad’

In de nieuwste Vriendin vragen zeven lezeressen zich af: should I stay or should I go? Vandaag het verhaal van Marianne die al vier jaar geen seks met haar man heeft gehad.

In de nieuwste Vriendin vragen zeven lezeressen zich af: should I stay or should I go? Vandaag het verhaal van Marianne die al vier jaar geen seks met haar man heeft gehad.

Vier jaar geen seks

Marianne (48): “Misschien zijn er vrouwen die het als ideaal zien, maar geloof me, echt helemaal nooit meer seks hebben is niet top. Het is niet zozeer de handeling die ik mis, maar vooral het gevoel dat je ervan krijgt. De intimiteit die je alleen met je partner deelt. Het gevoel sexy, gewild en vrouwelijk te zijn. Eerlijk toegegeven: toen de seks in het begin minder frequent werd, vond ik dat niet erg. Maar nu we al zeker vier jaar niet meer hebben gevreeën, heb ik het idee dat ik met mijn broer samenwoon. Ik wíl helemaal niet met mijn broer samenwonen!”

Lees ook het verhaal van Chantal: ‘Mijn vriend en ik hebben nul gedeelde interesses’

Heel onzeker

“Ik wil een vent die me laat voelen dat ik de moeite waard ben, dat ik speciaal ben. Het gebrek aan intimiteit maakt me onzeker en dat werkt door in onze relatie. Het voelt niet fijn meer om bloot rond te lopen. Mooie lingerie draag ik ook al niet meer en omkleden doe ik met het licht uit. Hij zegt dat het niet aan mij ligt, maar waaraan dan wel kan hij niet verklaren. Natuurlijk is er meer dan seks, maar als die intimiteit op alle fronten ontbreekt – geen tik op mijn kont bij het koken, geen onverwachte kus in mijn nek – ik kan je vertellen dat het een relatie een stuk minder spannend en interessant maakt. Dan bloedt het langzaam dood.”

Lees ook het verhaal van Elke: ‘Ik ben verliefd op mijn jeugdliefde, maar houd ook van mijn man’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Prinsesje
    Geloof me, ik heb al 16 jaar geen sex met mijn man. Je woont niet meer samen met je broer, maar je bent neef en nicht geworden. Voor de buitenwereld doet hij alsof alles koek en ei is. Maar als ik dan zie dat hij elke avond porno download wordt ik kwaad van binnen. Ik wil mijn kinderen geen verdriet doen daarom blijf ik maar, maar heb er wel een minnaar bij anders zou ik me echt rot voelen.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen