Ontwerp Zonder Titel 2023 02 15t084853.591

Ben je dol op zure matten? Dan wil je déze trend op TikTok zeker proberen

Behoren zure matten tot jouw favoriete snoepgoed? Dan wil je déze trend op TikTok zeker binnenkort eens uitproberen.

Zure matten

Zure matten is snoepgoed dat bijna iedereen wel kent. Een zure mat heeft vaak een rode, blauwe, groen, geel oranje of regenboog-achtige kleur en heeft zoals de naam al doet vermoeden, een zure smaak. Nu is op TikTok een trend waarbij zure matten een tijdje in de vriezer worden gelegd, waarna ze erg knapperig (en koud) worden en veel mensen zijn fan. Zo zie je op een TikTok filmpje hoe de zure matten een nachtje in de vriezer worden gelegd, waarna het een soort knapperige matjes zijn geworden.

Lees ook: Dit wil je: het recept voor ijs met zure matten en wodka

Trend

Eerder deelden we al eens het recept voor zuren matten ijsjes, waarbij je zure matten in kleinere stukjes snijdt en in een ijsjesvorm stopt en er dan een laagje 7-up en wodka bij doet. Dit gaat vervolgens de vriezer in en hierna kun je heerlijk genieten van je eigen zuren matten ijs. Nu blijken zure matten uit de vriezer ook al een ware traktatie te zijn. Ga jij het uitproberen?

@sourstrips Cold Sour Strips >>> plus they’re crunchy!! #sourstrips #candytok #foryou #sourcandy ♬ original sound – Sour Strips

Lees ook: Droombaan: híer krijg je 25 euro per uur om fulltime snoep te testen

Foto: GettyImages, TikTok
Bron: TikTok

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.