Ontwerp Zonder Titel 2021 01 24t143839.355

Droombaan: híer krijg je 25 euro per uur om fulltime snoep te testen

Ken jij een echte zoetekauw? Dan is dit voor hem of haar gegarandeerd een droombaan. Word professioneel fulltime snoeptester.

Candy Funhouse

Candy Funhouse is een online snoepwinkel uit Canada. Op de website verkopen ze ouderwets snoepgoed van allerlei bekende merken. Er ontbreekt alleen nog een eigen merk snoepgoed. Hier moet verandering in komen en daarom is Candy Funhouse op zoek naar parttime en fulltime snoeptesters. Ben jij enthousiast en heb je zin om het meest uiteenlopende snoepgoed te proberen? Dan is dit misschien de baan voor jou.

Lees ook: Droombaan: kijk 25 kerstfilms in 25 dagen en verdien 2500 euro

Droombaan

Op dit moment zijn er honderden snoepjes gemaakt. Het bedrijf wil starten met een lijn bestaande uit tien verschillende snoepjes. Om de tien beste snoepjes te selecteren, hebben ze jou dus nodig. Dit kan zowel fulltime als parttime. Wil je de fulltime functie? Dan zul je (helaas) wel naar Canada moeten verhuizen. De parttime functie kan gewoon vanuit thuis worden uitgevoerd. Al moet je ook voor deze functie in Canada of Amerika wonen. Misschien toch een verhuizing waard?

Lees ook: Droombaan: híer krijg je betaald om vanuit huis kerstmenu’s te beoordelen

Foto: GettyImages
Bron: msn.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen