Expeditie Robinson

Wow: zoveel geld krijg je als je meedoet aan Expeditie Robinson

Voor de een klinkt het verschrikkelijk en de ander stapt liever vandaag dan morgen in het vliegtuig om mee te doen aan Expeditie Robinson. Eén ding is zeker: Expeditie Robinson is een ontzettend populair programma. Maar krijgen de BN’ers eigenlijk betaald voor hun deelname?

Expeditie Robinson

De opnames van Expeditie Robinson vinden altijd plaats op de mooiste eilanden, maar voor de kandidaten is het zeker geen vakantie. Het programma staat namelijk in het teken van zware proeven, bondjes die gevormd worden, weinig voedsel en het is ook niet bepaald comfortabel op het eiland. In totaal duurt het drieëndertig dagen tot er een winnaar uit het programma komt. 

Lees ook: Déze presentator gaat Expeditie Robinson presenteren

Vrijwillig of betaald?

Hoe zit het eigenlijk met de BN’ers die meedoen aan Expeditie Robinson? Krijgen die daar eigenlijk wat voor terug? Of is een deelname geheel op vrijwillige basis? Shownieuws ging op zoek naar het antwoord op deze vraag en kwam erachter dat je een bedrag van €10.000 krijgt wanneer je deelneemt aan het programma. Blijf je tot na de samensmelting in het programma? Dan krijg je boven die €10.000 dagelijks ook nog €1.000 uitgekeerd. Dat is niet niks dus!

Bron: FEM-FEM
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.