Familie Buddenbruck

Zoon familie Buddenbruck getrouwd: ‘Het was een heel mooi weekend’ 

Negen seizoenen lang hebben we de hebben de familie Buddenbruck kunnen volgen in ‘Een Huis Vol’. We konden meegenieten van grote gebeurtenissen binnen het gezin. Dit weekend brak een bijzonder moment aan. Zoon Yoriën (23) is getrouwd.

Feest, plezier en lekker eten

De familie deelt een aantal prachtige foto’s van de dag op Instagram. ‘Afgelopen zaterdag is Yoriën getrouwd met zijn meisje. Het was een heel mooi weekend van feest, plezier en lekker eten.’ Ook laten ze weten erg trots te zijn op Yoriën en zijn vrouw Soraya. ‘Soraya zit al in ons hart. En ze hoort bij ons, net zoals haar familie’.

Lees ook: Familie Buddenbruck reageert op onverwachts vertrek uit Een Huis Vol

‘Wij houden van onze kinderen’

Ouders Rob en Thalia vertellen dat ze veel vragen hebben gekregen over het feit dat hun zoon met een moslima trouwt. Maar dat maakt hen helemaal niks uit. ‘Wij houden van onze kinderen en het gaat om hun geluk.’ Ze vertellen dat Yoriën vorig jaar is bekeerd tot de Islam en dat hij erg is veranderd. ‘Hij was altijd al lief, maar het geloof heeft hem ook sterker gemaakt. Hij weet wat hij wil’. Ze sluiten hun bericht af met de woorden: ‘Samen met zijn vrouw gaan ze hopelijk een heel mooi, gelukkig leven tegemoet.’

Bron: Instagram
Foto: KRO-NCRV

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.