Diederik Jekel

Zo ziet de partner van presentator Diederik Jekel eruit

Diederik Jekel is onder meer bekend van RTL Boulevard en Beat the Champions. Achter de schermen is de presentator dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin.

Wandelen

Op Instagram deelt Diederik een kiekje met zijn partner. “In deze nare corona maanden zie ik nauwelijks vrienden of familie. Maar om te voorkomen dat je helemaal gek wordt of vitamine D tekorten krijgt moet je samen af en toe lekker wandelen in de buitenlucht”, schrijft hij. “Vorige week in de sneeuw en nu zonder jas en dat voelt zo onwijs fijn.”

Liefde

“Soms moet je je route aanpassen als het te druk wordt, maar ineens kom je op plekjes die nog veel leuker waren”, vervolgt hij. “Daar focus ik me maar op dit jaar. Geldt ook voor het hele leven namelijk. Je weet nooit welke liefde of leuke dingen je niet had gevonden als het leven anders was gelopen.”

De presentator benadrukt dat hij hiermee niets wil afdoen aan de ellende die mensen meemaken. “Ik probeer alleen bij ellende altijd te focussen op en dankbaar te zijn voor wat voor moois erbij komt en dat heeft me altijd veel plezier en troost gebracht.”

Bron: Instagram
Foto: ANP