Frank en Rogier

Zo wonen Frank en Rogier

Frank en Rogier hebben al verschillende huizen opgeknapt voor ‘Paleis voor een prikkie’, maar hoe wonen de mannen eigenlijk zelf?

Quarantour

Voor haar YouTube-programma ‘Quarantour’ neemt Anna Noushin een virtueel kijkje in de meest leuke en spraakmakende huizen in Nederland. Dit keer ging ze ‘op bezoek’ bij Frank en Rogier.

Leven in quarantaine

“Aangezien we nog steeds thuiszitten, dacht ik: een klein beetje entertainment is niet verkeerd”, vertelt Anna in de video. “Ik ben benieuwd naar hoe we momenteel leven en de quarantaine doorbrengt.”

Frank en Rogier

Haar eerste gasten zijn Frank en Rogier. Hoewel Rogier aangeeft zijn tijd alleen te spenderen in de woonkamer voor de tv of achter het bureau van Frank, wisselt zijn partner af tussen verschillende plekken in huis.

Wanneer Anna vraagt of de mannen veel gekke vondsten in huis hebben, vertelt Frank een grote liefde voor kunst te hebben. “Nou, ik ben nogal een verzamelaar Rogier hoort trouwens ook al achttien jaar bij die verzameling”, grapt hij.

In het huis staan allemaal kandelaren, beeldjes, boeken en unieke kunst-items. Toch vertelt het koppel het niet altijd met elkaar eens te zijn. “Ik háát rood”, vertelt Rogier. “Frank verfde de eetkamer voordat ik hem leerde kennen. (…) Daarom ren ik altijd door de eetkamer om naar onze woonkamer te komen.”

Bron: YouTube
Foto: Talpa

Benieuwd naar de beelden? Bekijk dan de video hieronder.

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, kun je Vriendin ook digitaal lezen. Bestel ‘m hier.