Meiland

Zien: zó reageren Martien en Erica op het babynieuws van Maxime

Vorige week maakte Maxime Meiland bekend dat ze samen met Leroy een kindje verwacht. In Chateau Meiland was gisteravond te zien hoe Martien en Erica op dat nieuws reageerden.

Babynieuws

Maxime en Leroy maakten het babynieuws vorige week bekend met een leuk filmpje op Instagram. “Dolgelukkig, trots en blij schuiven wij er een stoeltje bij”, schreven ze daarbij. In de aflevering van Chateau Meiland gisteravond is te zien hoe de twee het nieuws aan Martien en Erica vertellen. Terwijl Maxime en Leroy een plannetje bedenken om ze te verrassen, zijn Martien en Erica druk bezig met de verkoop van hun boerderij. Als blijkt dat ze het huis verkocht hebben, zegt Maxime: “Dat is toevallig, wij hebben net taart gehaald.” In de doos zit een taart met een foto van de zwangerschapstest erbij.

Buik showen

“Neejoh”, reageert Erica bij het zien van de zwangerschapstest. “Wat snel! Wat leuk.” Ook Martien is door het dolle heen. “Wat goeeeed. Hoe kan dat nu zo snel?” Vervolgens laat Maxime trots haar beginnende babybuikje zien. “Of moet je poepen?” grapt Erica. Maxime vertelt dat ze het nieuws ’s ochtends al aan Claire hadden verteld. “Volgens mij snapt ze het wel.” Daarop reageert Leroy: “Nu zegt ze de hele tijd: mama baby, pfff.”

Lees ook: Maxime Meiland deelt stralende foto met Leroy en beginnende babybuik

Bekijk het bijzondere moment hieronder.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Foto: SBS