Cathalijne en Laura MAFS

Zó gaat het nu met Cathalijne en Laura uit MAFS

Het seizoen van Married At First Sight eindigde met vier getrouwde stellen. Helaas bleek al snel dat de huwelijken van Wichian en Loes, Maarten en Richelle en Stephan en Patricia niet stand hebben gehouden. Toch is er nog één koppel over: Cathalijne en Laura. 

Bij RTL Boulevard vertellen ze hoe het met ze gaat en of ze nog getrouwd zijn. 

‘Het gaat heel goed’

In het gesprek met verslaggever Aran Bade blijkt al snel dat het nog helemaal goed zit tussen Cathalijne en Laura. Het stel is nog steeds hartstikke verliefd en de scheidingspapieren zijn zeker niet getekend. De twee zijn nu vijf maanden getrouwd en volgens Cathalijne gaat het erg goed. “Het voelt heel goed. Ik weet niet of het echt voelt als getrouwd, want ik ben nooit eerder getrouwd geweest. Maar het gaat heel goed.”

Stiekem carnaval gevierd

Drie maanden lang moest het stel hun relatie geheim houden. “Vanaf het keuzemoment tot nu mochten we niet samen gezien worden”, vertelt Cathalijne. Maar dat betekent niet dat de twee nooit samen naar buiten zijn gegaan. “We hebben een keer stiekem carnaval gevierd. We hadden allebei een masker op”, vertelt Laura.

Trouwgeloften

De laatste aflevering van Married at First Sight was een spannend moment voor Cathalijne en Laura. Ze spreken daar hun trouwgeloften naar elkaar uit, maar dat kwam eigenlijk helemaal niet binnen. “Ik was zo zenuwachtig”, zegt Laura. “We hebben het ’s avonds op de bank in onze pyjama met een kop thee nog een keer aan elkaar voorgelezen. Dat was wel heel fijn.” 

Lees ook: Nieuw seizoen van Married at First Sight aangekondigd (en ze zoeken nog kandidaten)

Geen twijfel

De twee hebben nooit getwijfeld over hun huwelijk. “We hadden wel na de vliegreis dat we ’s avonds zoiets hadden van: dit kan niet kloppen. Het kan niet zo zijn dat het na 24 uur zo goed gaat”, vertelt Laura. En toch blijft het stel bij elkaar. “Vanaf de eerste week is er nooit sprake geweest van dat we misschien niet samen verder zouden gaan.”

Niet om de hoek

Helaas is er wel één nadeel: Cathalijne en Laura wonen niet bepaald bij elkaar om de hoek. Laura woont namelijk in Tilburg en Cathalijne in Hardenberg. “Het is niet echt chill, maar we moeten het er maar mee doen”, zegt Cathalijne. En als Laura mocht kiezen zouden ze liever een halfuurtje van elkaar vandaan wonen. “Iets dichterbij was fijn geweest. Maar nu plannen we het gewoon goed. Je rijdt niet voor een dag op en neer.” Willen de twee dan niet liever samenwonen? “Ooit waarschijnlijk wel, maar na vijf maanden is wel snel”, zegt Cathalijne. “Hoe, wat of waar… daar gaan we ons nu nog niet druk over maken”, vult Laura aan.

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.