Metejoor

Zanger Metejoor en vriendin na vijf jaar uit elkaar

De Vlaamse zanger Metejoor en zijn partner Britt zijn na vijf jaar uit elkaar. Dat maakt hij zelf bekend via Instagram. Afgelopen najaar meldde juicevlogger Yvonne Coldeweijer dat de zanger een affaire zou hebben gehad met de Nederlandse K3-zangeres Julia Boschman. 

Afscheid als koppel

Onder een foto samen met Britt schrijft Metejoor: ‘Na vele prachtige jaren en het delen van ontelbare mooie momenten, moet ik jullie met heel veel pijn in het hart meedelen dat Britt en ik afscheid nemen van elkaar als koppel. Hopelijk gunnen jullie ons onze privacy en krijgen we, alstublieft, tijd om dit in alle rust te verwerken. We zullen verder dan ook geen interviews of reacties geven hierover. Bedankt om dit te respecteren.’

‘Totale onzin’

Volgens Belgische media zouden de geruchten over een affaire een flinke impact hebben gehad op Metejoor, de artiestennaam van Joris van Rossem, en zijn partner. In die periode noemde zijn manager het ‘totale onzin’, maar het stel volgde elkaar al een tijdje niet meer op sociale media.

Metejoor is erg bekend in België en ook in Nederland timmert hij flink aan de weg. Zo heeft hij nu een hit met het nummer ‘Wat Wil Je Van Mij’ met de Nederlandse Hannah Mae. 

Bron: RTL Boulevard
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.