You

‘You’-fans, opgelet: seizoen 3 verschijnt sneller dan je denkt

Eindelijk hebben we nieuws over het derde seizoen van You. De serie verschijnt sneller dan verwacht en er is zelfs al een trailer.

You

Het tweede seizoen van You lijkt alweer een hele tijd geleden te zijn verschenen. Dat klopt eigenlijk ook, want dit was begin 2020. Misschien dat het daarom handig is als we je geheugen even opfrissen. In het tweede seizoen verhuisde Joe Goldberg van New York naar Los Angeles. Hier neemt hij een nieuwe identiteit aan en wordt hij opnieuw obsessief verliefd. Deze keer weet chef-kok Love Quinn zijn aandacht te trekken.

Love

De twee worden verliefd en Love raakt zelfs zwanger. Love blijkt echter anders dan de vorige ‘slachtoffers’ van Joe. Love blijkt ook niet zo’n lieverdje te zijn en blijkt ook al heel wat op haar kerfstok te hebben. Ergens lijken deze twee dus wel aan elkaar gewaagd te zijn. Love wil Joe volledig accepteren, maar is dit andersom ook zo? In de laatste aflevering zien we Joe en Love in het ouderlijk huis van de Quinns. Love is zwanger, maar Joe lijkt ondertussen alweer een nieuw slachtoffer op het oog te hebben. Deze keer is het de buurvrouw.

Lees ook: D├ęze serie zou jij zeker moeten kijken, op basis van je sterrenbeeld

Seizoen 3

In seizoen 3 zien we Joe en Love als kersverse ouders van baby Henry. Joe is ontzettend nerveus en is bang dat zijn baby net zo verknipt wordt als hem. Natuurlijk is de grote vraag of Joe iets gaat doen met zijn interesse in de buurvrouw? Of zal Joe zijn obsessieve gedrag veranderen door zijn nieuwe rol als vader. Ook is de vraag hoe Love zich gedraagt in deze nieuwe situatie. Zij is namelijk ook tot veel in staat. Gelukkig hoeven we niet meer lang te wachten op antwoorden. Vanaf 15 oktober kun je genieten van het derde seizoen van You. Een heerlijke serie voor de herfst dus.

Bekijk hier alvast de teaser:

Lees ook: Waarom iedereen het over de Netflix-serie Grace and Frankie heeft

Foto: NetflixMedia
Bron: Elle.com, Her.ie