Xelly Cabau van Kasbergen viel 30 kilo af: 'Ik heb nog steeds niet gesport'

Xelly Cabau van Kasbergen viel 30 kilo af: ‘Ik heb nog steeds niet gesport’

In april is Xelly Cabau van Kasbergen moeder geworden van haar zoontje Yono. Hoewel de brunette tijdens haar zwangerschap heel wat kilo’s aankwam, lukte het haar al snel om weer in shape te komen

In april is Xelly Cabau van Kasbergen moeder geworden van haar zoontje Yono. Hoewel de brunette tijdens haar zwangerschap heel wat kilo’s aankwam, lukte het haar al snel om weer in shape te komen.

‘Twee maaltijden per maaltijd’

In haar nieuwste vlog vertelt Xelly dat ze eigenlijk niet weet hoe het haar is gelukt om zo snel weer op gewicht te komen. “Ik at twee maaltijden per maaltijd. Vraag maar aan mijn vrienden; het is echt heel erg.” De visagiste legt uit dat ze wel dertig kilo was aangekomen. “Maar ik heb natuurlijk een baby gekregen en hield veel vocht vast.”

Sport

Xelly voegt toe dat ze nog steeds niet gesport heeft. “Heel erg, want ik vind sporten echt wel lekker. Ik heb daar nog geen zin in gehad.” Wel benadrukt ze dat dit niet betekent dat ze helemaal strak is. “Het is nog een beetje dit…”, zegt ze terwijl ze met haar hand een trillende beweging maakt.

Bron: RTL Boulevard

Lees ook: Linda de Mol: ‘Ik schaam me voor mijn rijkdom’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen