vriendin

Wow! Al 200.000 nieuwe vriendschappen op Vriendinnenonline.nl

Goed nieuws voor Vriendinnenonline.nl: vandaag zijn er officieel meer dan 200.000 vriendschappen gesloten op het platform. En de teller tikt nog steeds door.

Goed nieuws voor Vriendinnenonline: vandaag zijn er officieel meer dan 200.000 vriendschappen gesloten op het platform. En de teller tikt nog steeds door.

Hoewel daten op datingwebsites inmiddels de gewoonste zaak van de wereld is geworden, blijft een tekort aan vriendinnen een onderwerp waar niet makkelijk over gesproken wordt. Toch zijn er genoeg vrouwen die hiermee te maken krijgen. Bijvoorbeeld door een veranderde levensfase, verwaterde vriendschappen of een simpele verhuizing. En waar en wanneer doe je nieuwe vriendschappen op? Het leven is vaak al druk genoeg.

Gelukkig biedt Vriendinnenonline.nl uitkomst. Op het platform kunnen vrouwen samenkomen en op ieder moment van de dag nieuwe contacten leggen. Dit kan door middel van groepsgesprekken, privéchats en onderlinge kopjes koffie.

Speeddaten in oktober

Ben jij ook op zoek naar nieuwe vriendschappen, maar gaat jouw voorkeur toch uit naar het leggen van offline contact? Kom dan naar de derde editie van speeddaten voor vriendinnen! Samen met VriendinnenOnline organiseren we op 30 oktober het leukste speeddate-evenement van Nederland. Dé avond om nieuwe vriendinnen te ontmoeten. Meer informatie wordt binnenkort bekendgemaakt.

Lees ook: Vriendin & Vriendinnenonline introduceren: speeddaten voor vriendinnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen