Leuke dingen doen

Vriendin & Vriendinnenonline introduceren: speeddaten voor vriendinnen

Vandaag mogen we leuk nieuws bekend maken: samen met Vriendinnenonline organiseren we als eerste in Nederland Speeddaten voor vriendinnen.

Maak nieuwe vriendinnen!

Zou jij graag een vriendin willen hebben om samen leuke dingen te kunnen doen, maar zijn oude vriendschappen verwaterd? Je bent niet de enige. Omdat het in het dagelijks leven niet altijd even makkelijk is om nieuwe contacten te leggen, hebben Vriendin en VriendinnenOnline de handen ineengeslagen om samen het eerste en leukste speeddate-event van Nederland te organiseren. Dé avond om nieuwe vriendinnen te ontmoeten!

Leer elkaar kennen

Tijdens de speeddate leer je elkaar kennen in een aantal korte gesprekjes. Na afloop is er een gezellige borrel en kun je je, als je dat wilt, meteen aansluiten bij een van de WhatsAppgroepjes. Zo leer je op een ontspannen, laagdrempelige manier potentiële nieuwe vriendinnen kennen.  Natuurlijk kun je deze avond gewoon alleen komen, wij koppelen je aan de andere deelnemers! Tijdens het inschrijven kun je aangeven in welke leeftijdsgroep jij ingedeeld wilt worden. Het belooft een gezellige avond te worden!

Lees meer over ons evenement op Vriendin.nl/speeddate.

Leuk! Maar ik kan deze keer helaas niet deelnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liefs Lize (Vriendinnenonline.nl) & Renske (hoofdredacteur Vriendin)

Reageer op dit artikel

Maria

Ik zoek een vriendin om de gaan fietsen ik ben 67 jaar woond in helmond

Beantwoorden
Marjon

Ik zoek een vriendin om leuke dingen mee te doen, gezellig wat drinken, winkelen of uitgaan, gezellige wandelingen maken of dagjes weg naar een ander stadje.
Ik ben 46 jaar en woon in Utrecht

Beantwoorden
Petra

Ik zoek een vriendin om gezellige dingen mee te doen. Wandelen, thuis op de bank met een pot thee, uit eten, sauna, bioscoop etc. Omgeving Winschoten

Beantwoorden
sylvanarvs@gmail.com

ik woon sinds twee jaar in Leiden, ben op zoek naar een vriendin om leuke dingen mee te doen, uitgaan, lunchen , filmpje, uiteten leeftijd (25 tot 32)

Beantwoorden
ladyx

Ik zoek een vriendin om mee te stappen drankje terrasje hapje eten sauna te gaan, Provincie Zeeland Noord Brabant

Beantwoorden
Janine

Woon je in de omgeving van Rhoon? Het lijkt me super leuk je te leren kennen. Ik ben 40 jaar en heb 2 kinderen. Groetjes!

Beantwoorden
zomer

Hoi hoi zoek een leuke vriendin om een x te gaan shoppen,wandelen,terrasje,hapje eten,thuis ben een vlotte gezellige vrouw 54 jaar en woon in de omgeving van nijmegen.

Beantwoorden
Meinona

Hoi, ik zoek iemand om leuke dingen mee te doen. Ik ben 53 jaar en woon in de hoeksche waard…

Beantwoorden
arjenne van holten

Hoi ik ben arjenne van holten ik woon in nieuw beijerland ik zoek en vriendin waar ik leuke dingen mee kan doen wandel en winkel gewoon wat drink ik zoek alleen vriendschap ik tus iemand ook die 51 jaar die van gezellig hou en die ik ook kan vertrouwen

Beantwoorden
Gabi

Hallo,. Ik zoek een leuke vriendin om samen leuke dingen te gaan doen en wie weet misschien bouwen we een mooie vriendschap op, ik woon in Son en Breugel en ben 25 jaar oud ik vind leuk om af en toe te gaan feesten, festivals, lekker uitgaan eten of naar bioscoop te gaan als je interesse hebt hoor ik het graag !☺️

Beantwoorden
joseetje12

Ik ben jose 53 jaar zoek een vriendin om leuke dingen mee te doen zoals wandelen ,fietsen en winkelen . Groetjes jose , ik zelf woon in Veghel

Beantwoorden