Leuke dingen doen

Vriendin & Vriendinnenonline introduceren: speeddaten voor vriendinnen

Vandaag mogen we leuk nieuws bekend maken: samen met Vriendinnenonline organiseren we als eerste in Nederland Speeddaten voor vriendinnen.

Maak nieuwe vriendinnen!

Zou jij graag een vriendin willen hebben om samen leuke dingen te kunnen doen, maar zijn oude vriendschappen verwaterd? Je bent niet de enige. Omdat het in het dagelijks leven niet altijd even makkelijk is om nieuwe contacten te leggen, hebben Vriendin en VriendinnenOnline de handen ineengeslagen om samen het eerste en leukste speeddate-event van Nederland te organiseren. Dé avond om nieuwe vriendinnen te ontmoeten!

Leer elkaar kennen

Tijdens de speeddate leer je elkaar kennen in een aantal korte gesprekjes. Na afloop is er een gezellige borrel en kun je je, als je dat wilt, meteen aansluiten bij een van de WhatsAppgroepjes. Zo leer je op een ontspannen, laagdrempelige manier potentiële nieuwe vriendinnen kennen.  Natuurlijk kun je deze avond gewoon alleen komen, wij koppelen je aan de andere deelnemers! Tijdens het inschrijven kun je aangeven in welke leeftijdsgroep jij ingedeeld wilt worden. Het belooft een gezellige avond te worden!

Lees meer over ons evenement op Vriendin.nl/speeddate.

Leuk! Maar ik kan deze keer helaas niet deelnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liefs Lize (Vriendinnenonline.nl) & Renske (hoofdredacteur Vriendin)

Reageer op dit artikel

Maria

Ik zoek een vriendin om de gaan fietsen ik ben 67 jaar woond in helmond

Beantwoorden
Marjon

Ik zoek een vriendin om leuke dingen mee te doen, gezellig wat drinken, winkelen of uitgaan, gezellige wandelingen maken of dagjes weg naar een ander stadje.
Ik ben 46 jaar en woon in Utrecht

Beantwoorden
Petra

Ik zoek een vriendin om gezellige dingen mee te doen. Wandelen, thuis op de bank met een pot thee, uit eten, sauna, bioscoop etc. Omgeving Winschoten

Beantwoorden

Instagram