Wat Gebeurt Er Met Jou Als Je Sjans Hebt Op Een Terras Met Een Voorbijganger Op De Fiets 2021 01 13t094926.538

Zien: wie gaat er schuil achter Amalia in de TV Kantine?

Goed nieuws voor fans van ‘De TV Kantine’: aankomende donderdag start het twaalfde seizoen van het programma. Maar wie speelt toch de rol van prinses Amalia?

Koningsspecial

In de eerste aflevering van het programma zal te zien zij hoe Ivo Niehe, gespeeld door Carlo Boszhard, langs gaat bij de koninklijke familie. Koningin Máxima wordt gespeeld door Elisa Schaap en Frits Huffnagel is te zien als koning Willem-Alexander.

Amalia

Ook prinses Laurentien (Irene Moors) en prinses Beatrix (Loretta Schrijver) zullen voorbij komen. Net als Eloise, de dochter van Laurentien, en prinses Amalia. Maar de grote vraag is: wie gaat er toch schuil achter de toekomstige koningin?

Schermafbeelding 2021 01 13 Om 09.49.02

TV Kantine

In het twaalfde seizoen zullen Carlo Boszhard, Irene Moors en Elise Schaap weer in de huid van verschillende bekende personen kruipen. Ilse Warringa, Annick Boer en Maarten Heijmans helpen hen hierbij. Verder zullen onder meer Ricardo Ras (de winnaar van De Casting Kantine), Soy Kroon, Fred van Leer, Soundos, Patricia Paay en Miljuschka Witzenhausen te zien zijn.

De TV Kantine is vanaf 14 januari elke donderdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL4.

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL