Moeder (2)

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld botst met haar partner over de opvoeding

Bij de Kreeft liggen de familieverhoudingen onder vuur en voor de Vissen is het een goede week om te daten. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Weegschaal

23-09/22-10
Jij en je partner botsen als het gaat om de opvoeding van de kinderen. Hij is eerlijk maar soms bot, jij bent van het harmoniemodel. Sommige vriendinnen zijn weg of kunnen niet afspreken. Dan maar telefonisch contact.

Typisch Weegschaal
Interieur, kleding, kunst – jij hebt een enorm gevoel voor stijl. Je neigt naar klassiek, maar je kunt modern ook zeker waarderen. Mogelijk ligt jouw beroep binnen een van deze gebieden. Maar je bent ook een fantastische gastvrouw die precies weet hoe ze haar gasten moet verwennen.

Schorpioen

23-10/22-11
Een gezamenlijke vriendin treedt op als ‘mediator’ tussen jou en je partner. Ze heeft de perfecte oplossing voor jullie. Verder spreek je weinig mensen. Je trekt je terug om op te laden en geniet van de rust en ontspanning.

Boogschutter

23-11/21-12
Een andere verandering op je werk brengt een positieve sfeer met zich mee. Het geeft jou ook meer motivatie. Met een van je collega’s kun je eindeloos praten. Laat je niet te veel afleiden.

Steenbok

22-12/20-01
Je hebt de energie om dingen te veranderen en hebt zin in een nieuw avontuur, maar je voelt je op bepaalde levensvlakken juist enorm gebonden. Is dat echt zo? Praat er eens met je partner over.

Waterman

21-01/19-02
Een vakantie of weekendje weg valt in het water. Daar baal je ontzettend van. Tip: kijk of je in je dagelijks leven dat vakantiegevoel kunt stimuleren. Een verandering in de familie kan een financieel voordeel opleveren.

Vissen

20-02/20-03
Een vriendin doet moeilijk over geld. Hierdoor vermijd je haar liever even. Met je partner heb je waardevolle gesprekken die jullie dichter bij elkaar brengen. Voor singles is dit nog steeds een vruchtbare week om te daten.

Ram

21-03/20-04
Je wilt je partner graag helpen bij een probleem. Toch moet hij het deze keer zelf oplossen: het uit handen nemen maakt de situatie alleen maar erger. Met een collega heb je een boeiend gesprek.

Stier

21-04/20-05
Je hebt fantastische en creatieve ideeën die je met je partner bespreekt. Op je werk kun je niet echt je mening geven. Je merkt dat je motivatie hierdoor daalt. Misschien tijd om een stapje terug te doen.

Tweelingen

21-05/21-06
Je kinderen liggen wat dwars en hebben vaker ruzie met vriendjes. Toch weet je de sfeer thuis goed te houden door flexibel op situaties in te spelen. Petje af! Je krijgt goede ideeën op je werk als je hiervoor de tijd en rust neemt.

Kreeft

22-06/22-07
In de familie liggen de verhoudingen onder vuur. Heb je hier veel last van? Richt je op iets positiefs. Kijk een leuke film of lees een vrolijk boek. Aan de andere kant: je verdiepen in psychologie geeft inzicht in de situatie.

Leeuw

23-07/23-08
Op je werk pak je aan wat je kunt, maar je krijgt hierdoor weinig ontspanning. Neem even wat gas terug. Je financiële situatie ziet er prima uit. Een gesprek over geld met een familielid geeft je een goed gevoel.

Maagd

24-08/22-09
Je bent wat meer tegendraads, zonder anderen voor het hoofd te stoten. Dat levert boeiende gesprekken op. Op het gebied van kleding wil je eens wat anders uitproberen. Een kennis of familielid wil jou wel adviseren.

Lees ook: Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld heeft een interessante date

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen