Vrouw (2)

Weekhoroscoop: de Leeuw heeft een moeilijk gesprek met haar partner

De Schorpioen gaat er een weekendje op uit en de Maagd is druk op haar werk. Wat staat er deze week voor jou in de sterren?

Stier

21-4/20-05

Je hebt zin om weer wat vriendinnen te zien. Dit is ook een tijd voor nieuwe vriendschappen en contacten. Wel zoek je naar gelijkgestemden. Voel je je niet gesteund door je familie? Laat het even bezinken.

Nieuwe maan in Stier: wat betekent dat voor jou?

Dit is een tijd om uit te rusten en lief voor jezelf te zijn. Neem een ontspannend bad, probeer een haarmasker uit of ga lekker luieren op de bank met een goed boek. Je hoeft niet altijd productief te zijn. Sterker nog, door te ontspannen komen er juist nieuwe ideeën en inzichten omhoog.     

Tweelingen

21-05/21-06

Op je werk wil iemand jou helpen, maar je doet het liever zelf. Hoe breng je dat op een vriendelijke manier? Net als vorige week neem je meer afstand van het nieuws. Wel even rustig zo. 

Kreeft

22-06/22-07

Je vindt het heerlijk om thuis lekker creatief te zijn. Vooral als je even tijd voor jezelf hebt, ga je er helemaal in op. Een enerverend gesprek met een vriendin zet je tot actie aan. Het wordt tijd om iets te doen. 

Leeuw

23-07/23-08

Jij en je partner hebben een moeizaam gesprek over werk en familie. Het heeft even tijd nodig om hier uit te komen. Verder voel je je sterk en gezond. Je denkt eraan om weer te gaan sporten. Misschien met een vriendin?

Maagd

24-08/22-09

Je hebt veel te doen op je werk waardoor je niet toekomt aan je hobby of een boek dat je aan het lezen bent. Met je partner dagdroom je over vakanties naar verre oorden. Als het even kan, gaan jullie weer op pad. 

Weegschaal

23-09/22-10

Ontwikkelingen in de familie zorgen ervoor dat je sterker wordt. Dat wil niet zeggen dat het allemaal koek en ei is. Je komt in dit proces ook jezelf tegen. Met je collega’s werk je over het algemeen prettig samen. 

Schorpioen

23-10/22-11

Met je partner wil je erop uit, ook al is het maar een weekendje. Even tijd samen zal jullie goed doen. Dat leidt ook tot diepgaande gesprekken. Je voelt je positief als je beter luistert naar je eigen behoeften. 

Boogschutter

23-11/21-12

Een afspraak op je werk wordt afgezegd. Zo heb je meer tijd om thuis te werken. Je partner heeft andere ideeën over de inrichting van het huis dan jij. Daar komen jullie wel uit. Single? Deze week heb je even geen date. 

Steenbok

22-12/20-01              

Met je partner wil je leuke dingen doen, maar ook tijd nemen voor ontspanning. Waarom niet beiden? Je zou graag je geld uitgeven aan een stapel boeken of een leuke workshop. Maar je moet nog even sparen. 

Waterman

21-01/19-02

Gesprekken thuis zorgen ervoor dat je iets verandert in je dagelijks leven. Je bent geïnteresseerd in psychologie en vindt het interessant om hiermee jezelf te onderzoeken. Ook meditatie helpt hierbij.

Vissen

20-02/20-03

Je voelt anderen goed aan maar dit leidt niet altijd naar meer begrip. Geef in ieder geval geen ongevraagd advies. Je voelt je verder positief en hebt zin om iets nieuws te beginnen. Zoals je huis aanpakken.

Ram

21-03/20-04

Een negatief gesprek met een vriendin blijkt uiteindelijk iets positiefs. Juist omdat ze iets aanstipt waar je je niet bewust van was. Nu kun je kijken wat je hiermee wilt doen. Thuis heb je een discussie over geld.  

Lees ook: mensen met deze 6 sterrenbeelden zijn graag alleen

Foto: Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen