Programma's

Dít is wanneer jouw favoriete programma’s weer op tv komen

We genieten enorm van de zomer, maar kijken tegelijkertijd uit naar het nieuwe tv-seizoen. Er staan namelijk veel mooie programma’s op de planning.

Benieuwd wat je allemaal kunt verwachten én wanneer? Bekijk dan het overzicht hieronder.

Jinek

De zomerstop is weer voorbij, dus is Eva Jinek weer te zien in haar dagelijkse talkshow. Vanaf 17 augustus om 22.00 op RTL4.

Ik weet er alles van! VIPS

De afgelopen weken zagen we hoe onbekende Nederlanders het tegen elkaar opnamen in Ik weet er alles van! Maar nu is het de beurt aan BN’ers, zoals Robèrt van Beckhoven, Nienke Plas en Samantha Steenwijk. Vanaf 17 augustus om 21.30 uur op RTL4.

Voor Hetzelfde Geld

In dit tweede seizoen zoekt Natasja Froger opnieuw naar huizen voor koppels die uit de stad willen verhuizen. Met hun budget kunnen ze namelijk véél groter wonen. Vanaf 17 augustus om 20.30 uur op RTL4.

Doe alsof je thuis bent

In het vergelijkbare programma Steenrijk, Straatarm ruilen gezinnen een week lang van huis, leven en inkomen. Deze wisseling van huizen vind ook plaats in Doe alsof je thuis bent, alleen dan voor een korte vakantie in eigen land. Vanaf 17 augustus om 19.25 uur op NPO3.

Je zal het maar hebben 20 Jaar

In vier jubileumafleveringen gaat Jurre Geluk op bezoek bij oud-deelnemers. Zo bezoekt hij onder andere Michael en Ilona, die in 2012 openhartig spraken over hun kinderwens. Vanaf 25 augustus om 20.25 uur op NPO3.

Paleis voor een Prikkie

Het nieuwe presentatieduo Brian en Peer zullen weer mooie paleisjes creëeren voor een budget van slechts 250 euro. Vanaf 26 augustus om 21.30 uur op SBS6.

The Voice Senior

Deze talentenjacht is terug met een nieuw jurylid: Gerard Joling. Samen met Angela Groothuizen, Frans Bauer en Ilse De Lange gaat hij op zoek naar ouderen met zangtalent. Vanaf 28 augustus om 20.30 uur op RTL4.

Holland’s Got Talent

Een dag later start de volgende talentenshow. Hierin zien Chantal Janzen, Angela Groothuizen en Paul de Leeuw weer tientallen talenten voorbijkomen. Jurylid Dan Karaty wordt vervangen door Ali B. Vanaf 29 augustus om 20.30 uur op RTL4.

Chateau Meiland

De familie Meiland is weer terug met nieuwe afleveringen. Niet één, maar twee keer per week. Vanaf 31 augustus om 20.30 uur op SBS6.

Goede Tijden, Slechte Tijden

Nadat de langstlopende soap in Nederland eerder van tv verdween door het coronavirus komen ze weer terug met een nieuw seizoen. Vanaf 31 augustus om 20.00 uur op RTL4.

Eigen Huis en Tuin: Lekker leven

Het bekende programma is terug, maar in een nieuw jasje. Naast doe-het-zelf-klusjes zullen ook koken, beauty en vrije tijd aan bod komen. Met onder andere Froukje de Both, Hugo Kennis en tuinman Tom Groot. Vanaf 31 augustus om 17.00 uur op RTL4.

Frank en Rogier checken in

Het duo is niet meer te zien in Paleis voor een Prikkie, maar richt zich nu op bed and breakfasts die een make-over kunnen gebruiken. Vanaf 1 september om 20.30 uur op RTL4.

Beste Zangers

In dit seizoen zullen Freek en Suzan, Sanne Hans (Miss Montreal), Tabitha, Wulf, Milow, Diggy Dex en Stef Bos het tegen elkaar opnemen. Vanaf 3 september om 20.30 uur op NPO1.

Wie is de Mol? Jubileumseizoen

Een nieuw seizoen met oud-deelnemers. Wie er mee zullen doen aan het jubileumseizoen is nog niet duidelijk, maar er wordt natuurlijk wel gespeculeerd. Vanaf 5 september om 20.30 uur op NPO1.

Onze Boerderij

Op Boer Zoekt Vrouw moeten we nog even wachten, maar in de tussentijd is Yvon Jaspers wel terug met Onze Boerderij. Daarin gaat ze met verschillende (bekende) boeren in gesprek over de toekomst van hun bedrijf. Vanaf 6 september om 20.25 uur op NPO1.

De Rijdende Rechter

Of het nu gaat om geluidsoverlast of een schutting op de erfgrens: Mr. Reid gaat geen burenruzie uit de weg. Vanaf 25 september om 21.30 op NPO1.

The Voice of Holland

Het duurt nog even, maar er komt ook een nieuw seizoen van The Voice of Holland aan. Daarin gaan Anouk, Waylon, Ali B en Jan Smit op zoek naar nieuw talent.

Foto: AVROTROS, KRO-NCRV