Art Rooijakkers B&b Vol Liefde

Waarom niet alle B&B Vol Liefde-kandidaten gevolgd worden

Eind vorig jaar stelden elf nieuwe B&B-eigenaren zich voor in de voorstelronde van B&B Vol Liefde. Deze week is gebleken dat drie van hen de selectie niet hebben gehaald.

Waarom is dat eigenlijk?

Afvallers

In ‘B&B Vol Liefde: De Aftrap’ was te zien hoe elf B&B-eigenaren zichzelf voorstelden in de hoop een nieuwe liefde te vinden. Vervolgens konden geïnteresseerden zichzelf aanmelden bij RTL. Deze week is gebleken dat Michiel (50) met zijn Franse mega-bed and breakfastboerderij, Milu (30) met haar B&B in Portugal en Corine (54) met haar husky’s in Frankrijk, de selectie niet hebben gehaald. Waarom moeten er eigenlijk kandidaten afvallen?

Verklaring

Veronica Superguide sprak een RTL-woordvoerder die het antwoord uitlegt. Elf mensen in beeld brengen, is simpelweg gewoon te veel.
“We hadden dit seizoen plek voor maximaal acht deelnemers”, aldus de woordvoerder. Deze kandidaten zijn geselecteerd op basis van het aantal aanmeldingen, maar ook de potentie ervan. “Eigenlijk net zoals bij Boer Zoekt Vrouw, waar ook altijd mensen afvallen.”

Kan jij ook niet wachten op het nieuwe seizoen? Vanaf 10 juli is het programma elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Bron: Veronica Superguide
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.