Canva1 2022 09 13t125648.201

Leuk: je kunt nu déze Vriendin-jubileum-sieraden met korting bestellen

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders? Dan hebben we goed nieuws voor je. Speciaal voor ons jubileum ontwierp Otazu een prachtige armband en oorbellen.

En geloof ons, die wil je hebben.

Otazu

Ter ere van ons 25-jarige jubileum heeft Otazu een prachtige armband én oorbellen ontworpen. Ze zijn hét perfecte cadeau voor iemand anders of leuk om jezelf mee te verwennen. De gouden oorbellen zijn bezet met groene en paarse kristallen van Swarovski en afgewerkt met een 14 karaat gouden plating. Ze zijn makkelijk te combineren en geven een classy touch aan je outfit. De exclusieve 14 karaat gold-plated armband is versierd met gouden bedels met roze, groene en paarse Swarovski-kristallen én een Vriendin-hartje. Door de schuifsluiting past de armband om elke pols!

Speciaal voor abonnees

De sieraden zijn speciaal ontworpen voor abonnees van Vriendin. De oorbellen zijn te koop voor slechts € 24,95 (i.p.v. € 49,-). Je ontvangt ze in een luxe geschenkzakje. De armband is te koop voor €29,95 (i.p.v. € 55,-). Het is ook mogelijk om de armband en oorbellen samen te kopen. In dat geval betaal je slechts € 49,95. Kijk snel in onze webshop.

Ben je nog geen abonnee en wil je ook een bijpassende armband, dan hebben we een leuke actie voor je. Wanneer je nu een jaarabonnement neemt op Vriendin, krijg je de exclusieve armband er gratis bij. Je betaalt in dat geval slechts € 8,50 per maand.

Wees er snel bij, want op=op!