Dit Is Wat Je Van De Volle Maan In Juli Gaat Merken

Dit is wat je van de volle maan in juli gaat merken

Voel je je onrustig, slaap je al dagen korter dan normaal en ben je aanzienlijk emotioneler? Misschien heeft het iets te maken met de zevende volle maan van het jaar.

Volle maan juli 2024

Op zondag 21 juli 2024 staat volle maan om 12.19 uur in het sterrenbeld Steenbok. Na de aardbeienmaan in juni volgt nu de bokkenmaan. Het staat symbool voor een bijzondere tijd in de natuurlijke cyclus. Het valt niet alleen in het midden van onze zomer, maar hiermee wordt ook de tijd van overvloed, groei en vruchtbaarheid gevierd. Het is de tijd van het jaar waarin boeren hun gewassen oogsten.

De volle maan in juli staat ook wel voor voltooiing en vervulling. Het is tijd om ook zelf te oogsten wat je eerder gezaaid hebt. Hoe gaat het nu met de doelen en de intenties die je voor jezelf gesteld hebt? Een goed moment om te focussen op persoonlijke groei en manifestatie, maar ook om los te laten wat jou niet langer dient.

Lees ook: Jantien: ‘Mijn emigratie kostte me mijn huwelijk en al mijn geld’

Wat kun je verwachten?

De warme julizon laat je lekker in je vel zitten. Ook de volle maan is deze maand positief gezind: het is bijna alsof tegenslagen en negativiteit je niet meer raken. Een goed moment om te ontspannen en plezier te hebben. Er komen nieuwe kansen op je pad en dat is precies waar je zin in hebt. Je hart gaat er sneller van kloppen. Ook voor de liefde is deze volle maan een mooie tijd, mits je je ervoor openstelt.

Voor vuurtekens stroomt de energie vooral op het gebied van werk en carrière. De volle maan in Steenbok geeft je een duwtje in de rug om doelen te bereiken. Bij aardetekens gaat er een creatieve energie stromen. Zij hebben zin om iets nieuws te leren en een hobby op te pakken.

De luchttekens keren juist naar binnen. Leef je een harmonieus bestaan? Hoe sta je in je relatie? Ze willen zich op zichzelf en de kleine cirkel mensen om zich heen focussen. Watertekens kunnen volledig vertrouwen op hun onderbuikgevoel. Hun intuïtie lijkt extra sterk en de volle maan zorgt ervoor dat ze zich goed voelen en blij zijn met wie ze zijn.

Vriendin’s favoriet

Dit is hèt boek voor iedereen die wel eens overwogen heeft om te gaan mediteren, maar niet wist waar te beginnen. De bekende Amerikaanse meditatieleraar en bestseller-auteur Jack Kornfield laat in Mediteren voor beginners zien hoe je met een eenvoudige dagelijkse oefening kunt beginnen – en dat ook vol kunt houden. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Astrologyk
Foto: Getty Images