Victoria Verstappen

Victoria Verstappen eert haar broer Max met bijzondere tatoeage

Dat Victoria Verstappen, het zusje van Max Verstappen, een goede band met haar broer heeft, onthulde ze eerder al in Vriendin. Dat gaat verder dan alleen hun bloedband: de jonge moeder heeft ook een tatoeage ter ere van haar bekende broer.

De tatoeage van Victoria Verstappen

Op het kiekje, dat gemaakt is tijdens een fietstour in Parijs, is de tatoeage te zien. Je moet er even voor inzoomen, maar wie dat doet ziet in het klein de cijfers ’33’ achter het oor van Victoria. Als je niet bekend bent met Formule 1 zegt je dat niet zoveel. Voor de familie Verstappen is het wel een belangrijk getal: Max’ nummer in de autosport is namelijk 33.

Je kunt de tatoeage hieronder bekijken.

De Tatoeage Van Victoria Verstappen

Scheiding

Victoria heeft naar eigen zeggen nog nooit ruzie gehad met haar broer. Dat komt volgens haar, omdat ze het grootste deel van hun jeugd gescheiden van elkaar woonden. “Toen ik zes was, scheidden onze ouders”, vertelt Victoria in Vriendin. “Ik ben toen bij mijn moeder gaan wonen en Max bij mijn vader. Dat was het handigst: ik moest gewoon naar school, Max ging na school meteen met mijn vader door naar het circuit. Vanaf dat moment woonden we niet meer als broer en zus in één huis en groeiden hij en ik dus niet meer samen op. Dat vond ik best lastig, al ging ik natuurlijk regelmatig naar mijn vader, waar ik Max dan ook zag. Als hij niet hoefde te trainen, spraken we na school af. Of terwijl ik bij mijn moeder zat en hij bij mijn vader, gameden we met elkaar op de Playstation. Tijden het spelen hielpen we elkaar altijd om opdrachten in het spel te behalen en speelden we als één team.

Evenveel aandacht

Max kreeg altijd veel aandacht van de buitenwereld, maar binnen ons gezin zorgden mijn ouders ervoor dat hij en ik evenveel aandacht kregen. Ik ben nooit iets tekortgekomen. Mijn ouders hebben me altijd overal bij betrokken. Als ik ergens mee zat, kon ik er altijd met ze over praten. Ik ging ook weleens met mijn vader uit eten. Dan kwamen er altijd wel mensen naar hem toe die zeiden: ‘Wat goed van Max!’ En zei mijn vader: ‘Ja, maar ik heb ook een dochter die het hartstikke goed doet en op wie ik heel trots ben.’ Superlief!”

Je leest het hele verhaal van Victoria deze week in Vriendin.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Mariel Kolmschot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.