Monica Geuze

Dit is het geschatte vermogen van Monica Geuze

Ze is ooit begonnen als vlogger en dj, maar inmiddels is Monica Geuze dat tijdperk allang voorbij. Als ondernemer en presentatrice timmert ze hard aan de weg. Met succes, want op 28-jarige leeftijd heeft ze al een groot vermogen vergaard.

Geschatte vermogen van Monica Geuze

Ze presenteert programma’s, heeft haar eigen lifestylemerk opgericht, maakt een podcast met haar goede vriend Kaj Gorgels en ze heeft een belang in een seltzermerk. Je kunt wel stellen dat het goed gaat met de zaken van Monica Geuze. RTL Boulevard schat haar vermogen anno 2023 op maar liefst 7 miljoen euro en dat heeft ze onder meer op de volgende manier voor elkaar gebokst.

Lees ook: Gewapende overval heeft nog dagelijks invloed op Monica Geuze: ‘Ben banger dan ooit’

7 miljoen euro

Het imperium dat Monica Geuze heeft opgebouwd, legt haar geen windeieren. Ondanks dat ze op het moment van publiceren ‘maar’ 28 jaar is, mag ze zich bij de club van miljonairs voegen. Met alleen de views op haar vlogs zou Monica al € 120.000 per jaar hebben verdiend. Dan heb je nog de gesponsorde berichten op Instagram. Naar verluidt betalen merken daar minstens € 30.000 per bericht voor.

Bij de streamingdienst Videoland heeft Monica een exclusief contract getekend. Met haar presentatieklussen verdient Monica € 200.000 per jaar, aldus mediakenner Rob Goossens. Volgens hem verdient de zakenvrouw ook nog eens een ton per jaar aan haar podcast.

Eigen merk

Het bedrijf Sophia Mae, dat Monica samen met haar manager heeft opgericht, zou al 5 miljoen euro waard zijn. Haar producten worden onder andere bij de Bijenkorf verkocht.

Al met al lijkt bijna alles wat Monica aanraakt in goud te veranderen, waardoor ze er samen met haar dochter warmp bij zit. Haar huis in Amsterdam Oud-Zuid is meer dan 1,6 miljoen euro waard en haar nieuwe Land Rover? Die kost al snel € 150.000.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.