Virgin River

Nog héél even: dit is de trailer van het derde seizoen Virgin River

Heb jij 9 juli ook omcirkelt in je agenda? Dan verschijnt namelijk het derde seizoen van Virgin River. De eerste beelden staan nu online.

Let op: spoilers.

Eerste beelden

Over minder dan een maand is het zover: het derde seizoen van Virgin River. We kunnen nu al van de eerste beelden genieten, want Netflix heeft de trailer gelanceerd. Het belooft weer een spraakmakend seizoen te worden. We zijn het tweede seizoen geëindigd met Mel die Jack neergeschoten aantreft. In de trailer is – hoe kan het ook anders – te zien dat hij het heeft overleefd. Maar wie zat er achter de schietpartij? Ook is te zien dat Mel en Jack in gesprek gaan over een kindje. Willen ze het samen proberen?

Nieuwe gezichten

In het derde seizoen zien we ook een paar nieuwe gezichten, onder wie Tara, de dochter van Lilly. Ook Denny Cutler doet zijn intrede. Als we de boeken van de serie moeten geloven, is hij een 24-jarige man die bij de marine heeft gewerkt en nu in Virgin River op zoek is naar zijn biologische vader. Hoe dit precies zit, komen we héél snel te weten. Op 9 juli om precies te zijn.

Lees ook: Dit zijn de populairste Netflix-films van dit moment

Bekijk de trailer hieronder.

Foto: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen