Leuke dingen doen

Mooi om te zien: Tim helpt zijn opa met het vervullen van zijn bucketlist

Na het overlijden van zijn vrouw werd de opa van Tim eenzaam. Reden voor de programmamaker om in actie te komen. Samen vervullen ze nu de bucketlist van opa Frits. En dat levert prachtige beelden op.

Op avontuur met de opa van Tim

Toen programmamaker Tim Senders merkte dat zijn 89-jarige opa na het overlijden van zijn vrouw steeds minder dingen ondernam, bedacht hij iets leuks. Hij stelde zijn opa de vraag: ‘Wat wil je nog één keer meemaken in je leven?’. Nou, daar had hij wel wat ideeën bij. In de YouTube-serie Op avontuur met de opa van Tim vervullen ze samen de bucketlist van opa Frits.

Ontroerende beelden

In de eerste aflevering gaan ze naar de Cactustuin in Ruurlo. In aflevering twee gaat het er wilder aan toe, wanneer ze de Zwarte Cross bezoeken. Frits is zichtbaar ontroerd als hij merkt dat festivalbezoekers massaal voor hem aan de kant gaan. Om nog iets van de bucketlist te strepen, probeert Tim kaartjes te bemachtigen voor de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Tottenham Hotspur, maar dit lijkt onmogelijk. In een uitzending van ‘M’ worden de twee dinsdag verrast door een bericht van oud-keeper Edwin van de Sar. Hij nodigt Tim en zijn opa uit om deze bijzondere wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA te bekijken. De reactie van de twee is goud waard. Opa Frits heeft een glimlach van oor tot oor en Tim kan het niet droog houden.

In de Instagram-post hieronder zie je de geweldige reactie van Tim en opa Frits:

Bekijk hieronder de eerste twee afleveringen van Op avontuur met de opa van Tim:

Foto: www.instagram.com/timsenders

Reageer op dit artikel