Te land, ter zee en in de lucht keert terug met déze presentator

Te land, ter zee en in de lucht keert terug met déze presentator

Wie heeft er niet met natte haartjes op de bank naar gekeken? ‘Te land, ter zee en in de lucht’ is het langstlopende amusementsprogramma op de Nederlandse televisie. En het programma krijgt een nieuwe reeks met een gloednieuwe presentator. 

De nieuwe reeks wordt opgenomen in de Efteling, waar het programma al vaker werd opgenomen. 

Ruben Nicolai

Niemand minder dan Ruben Nicolai zal de presentatie van Te land, ter zee en in de lucht op zich nemen. “Ik mag hier vertellen dat RTL 4 aankomende zomer in de Efteling vier afleveringen gaat opnemen”, vertelt Ruben in Beste Kijkers. Verdere details zijn nog niet bekend. 

Presentatoren

Het programma dat oorspronkelijk door de TROS werd uitgezonden, was voor het eerst te zien in 1973 onder de naam Vlieg er eens uit. Sinds 1978 werd het uitgezonden onder de huidige naam. Onder anderen Willem van Kooten, André van Duin, Jack van Gelder en Ron Boszhard, hebben het programma gepresenteerd. Het laatste seizoen werd in 2010 opgenomen.

Te land, ter zee en in de lucht

In Te land, ter zee en in de lucht moeten deelnemers in zelfgebouwde voertuigen een parcours afleggen. Dit moeten ze zo snel mogelijk doen. Vaak halen de deelnemers een nat pak, doordat het parcours meestal boven water ligt. Aan het einde van het parcours moeten ze een bel luiden. Deelnemers strijden om een prijs voor de snelste tijd, de origineelste deelnemer en de deelnemer met de grootste pech.

Bron: LINDA.
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.