Suus b&B vol liefde

Sick! Kijkers van B&B Vol Liefde raken niet uitgepraat over nieuwkomer Suus

Maandagavond kreeg Bram in B&B Vol Liefde bezoek van zijn derde logé: Suus. Met haar 21 jaar is ze de jongste van het stel en daarmee ook een tikkeltje onbevangen. Toch zijn het vooral haar catchphrases die zowel Bram als de kijkers thuis bezighouden.

Suus maakt entree in B&B Vol Liefde

Een seizoen van B&B Vol Liefde is niet compleet zonder spraakmakende kandidaten. Suus is één van hen. Met haar energieke houding en verengelste vocabulaire gaat ze als een wervelwind over het Zweedse terrein van Bram. Ondertussen is het vooral Yamie Lee, die een decennium ouder en bovendien rustiger van aard is, die daar in eerste instantie problemen mee heeft. Ze stelt dat Suus ‘in haar allergie zit’.

Lees ook: Ze zijn terug! Henry van Loon en Jelka van Houten persifleren B&B Vol Liefde-kandidaten

Reacties kijkers

Suus zit ook in de allergie van de Twitterende kijker (oh pardon, de X kijker, zoals we dat tegenwoordig moeten noemen). Terwijl de fans nog amper een beeld van de jonge kandidaten hebben kunnen vormen, twitteren ze er online lustig op los. Of Suus nu zenuwen heeft of niet voor haar liefdesavontuur, dat ze zelfs de eenden ‘relaxed’ noemt, schiet bij sommigen in het verkeerde keelgat.

Dit avontuur krijgt ongetwijfeld een staartje. B&B Vol Liefde zie je van maandag tot vrijdag om 20.30 uur bij RTL 4. Of binge de afleveringen alvast bij Videoland.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: RTL