sterrenbeeld

Mensen met déze sterrenbeelden zijn de grootste shopliefhebbers

Kun jij ook uren door de stad slenteren op zoek naar nieuwe kleding? Misschien dat jouw sterrenbeeld er iets mee te maken heeft.

Stier

Een Stier houdt van mooie dingen en dus ook van shoppen. Hij of zij kan er helemaal van genieten om geld uit te geven aan mooie spullen. Een Stier kan zowel goed sparen, als goed geld uitgeven. Een middagje shoppen kan jou helemaal gelukkig maken.

Leeuw

Een Leeuw ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Hij of zij kan genieten van prachtige sieraden en accessoires. Ook vindt een Leeuw het fantastisch om nieuwe producten uit te proberen. Je snapt dat shoppen dan ook ééń van de meest favoriete activiteiten is van een een Leeuw.

Lees ook: Déze serie zou jij zeker moeten kijken, op basis van je sterrenbeeld

Weegschaal

Ken jij een Weegschaal die er niet altijd perfect verzorgd uitziet? Wij ook niet. Een Weegschaal wordt graag geïnspireerd, ook op het gebied van mode en beauty. Een Weegschaal ziet er betoverend uit, maar deze kledingstukken mogen ook zeker wat kosten.

Schorpioen

Ook een Schorpioen is dol op shoppen, alleen doet hij of zij dit liever online. Online shoppen is een vorm van ontspanning voor een Schorpioen. Een Schorpioen doet vaak een impuls aankoop. Soms kan hij of zij spijt hebben na de zoveelste aankoop.

Lees ook: Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld geniet volop tussen de lakens

Foto: GettImages
Bron: EliteDaily.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.