Anouk En Jan Smit

Aran Bade: ‘Spanning tussen Jan Smit en Anouk ontstond al in 2012’

Dat ‘The Voice’-coaches Jan Smit en Anouk elkaar niet helemaal liggen, moge duidelijk zijn. Maar volgens entertainmentdeskundige Aran Bade ontstond die spanning al in 2012.

Dat zei hij in RTL Boulevard.

Vaak geïrriteerd

Vanwege het coronavirus is Anouk dit seizoen op een beeldscherm te zien. Het valt Aran Bade op dat de zangeres vaak geïrriteerd is. “Ik heb het idee dat, in die cabine waar ze zit, het zuurstof niet goed toe wordt gevoegd”, zegt hij. En dat maakt de sfeer nogal gespannen, vooral tussen Anouk en Jan Smit.

Eurovisie Songfestival

De entertainmentdeskundige beweert dat de ruzie tussen de twee jaren geleden al is ontstaan. In 2012 wilde Anouk meedoen aan het Eurovisie Songfestival, maar sloeg ze de voorrondes – waarin bepaald wordt wie Nederland vertegenwoordigt – liever over. Toen Anouk dat aan Jan Smit vertelde – die helpt bij de organisatie van het Songfestival – zei hij volgens Aran: ‘Leuk dat je meedenkt, Anouk. Als je meedoet aan die voorrondes, ga je denk ik ook wel winnen’. “Nou, dat is toen helemaal in het verkeerde keelgat van Anouk geschoten”, aldus Aran. “Het zit haar echt wel dwars.”

Lees ook: Brenda uit The Voice of Holland reageert op aanval Anouk

Foto: ANP