sonny dylan mafs

Sonny en Dylan van MAFS wonen officieel samen: ‘Ik heb mijn maatje gevonden’

Sonny en Dylan, bekend van hun deelname aan Married at First Sight, kunnen hun geluk niet op. Niet alleen is hun match een groot succes, ze hebben inmiddels ook de volgende stap gezet. Ze wonen officieel samen.

Sonny en Dylan van MAFS wonen samen

Terwijl in het nieuwe seizoen van MAFS er langzaamaan steeds meer matches sneuvelen, gaat het met oud-deelnemers Sonny en Dylan hartstikke goed. Er is maar één stoorzender in hun huwelijk: de grote afstand tussen de woonplaatsen van de mannen. Ze vinden het hoog tijd om daar iets aan te doen, en dus trekken ze bij elkaar in.

Lees ook: Sonny en Dylan: ‘Als je hebt meegedaan aan MAFS kun je alles aan’

Dordrecht

In een video van RTL vertelt Dylan dat hij sinds 1 januari samenwoont met Sonny. “Het is fantastisch als je via het programma de echte liefde vindt”, begint Sonny. “Het enige obstakel is tweeënhalfuur reistijd. En dat de man van je leven dan zegt: ik kom naar je toe…” Dylan beaamt dat het voor hem makkelijker was om de stap te maken om zijn woonplaats te verlaten, en dus wonen ze nu in Dordrecht.

Het klikt nog steeds goed tussen de mannen. Sonny: “Ik heb soms het gevoel alsof we al acht jaar getrouwd zijn. We doen alleen maar leuke dingen en we bespreken alles met elkaar. Het gaat heel goed. Ik heb echt mijn maatje en mijn man gevonden.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron en foto: RTL