Deze series en films verschijnen in april op Netflix

We trappen deze nieuwe maand af met veel nieuwe series en films op Netflix. Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet. Klaar? Bingewatchen maar!

We trappen deze nieuwe maand af met veel nieuwe series en films op Netflix. Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet. Klaar? Bingewatchen maar!

Series

In Vlaamse Velden

Deze Vlaamse serie was in België al een groot succes, maar is nu ook op Netflix te zien. De 15-jarige Marie groeit op tijdens de Eerste Wereldoorlog. Wanneer de Duitsers hun huis bezetten, ziet ze hoe haar familie uit elkaar valt. Vanaf 1 april te zien.

Gevoel voor Tumor

Nog een Vlaamse serie. Het leven van de 25-jarige geneeskundestudent Tristan staat op z’n kop wanneer bij hem kanker wordt ontdekt. Het verhaal heeft een komisch randje en won daarmee de Prix d’Europe voor beste dramaserie van 2018. Vanaf 1 april te zien.

Quicksand

Deze spannende Zweedse serie heeft wat weg van The Sinner. Op een elitaire kostschool wordt een moord gepleegd en al snel wordt scholiere Maja hiervoor gearresteerd. Verderop in de serie kom je steeds meer te weten over haar achtergrond. Vanaf 5 april te zien.

Black Summer

Je moet ervan houden, maar in deze serie komen veel zombies voor. Rose is tijdens een zombie apocalyps haar dochtertje kwijtgeraakt. Tijdens de zoektocht komt ze oog in oog te staan met – uiteraard – veel zombies. Vanaf 11 april te zien.

Special

Deze comedyserie is gebaseerd op het verhaal van Ryan O’Connell, een homoseksuele man met een hersenbeschadiging. Hij loopt tegen veel problemen aan, maar besluit op zijn twintigste het roer om te gooien. Vanaf 12 april te zien.

Huge in France

De Franse komiek Gad verhuisd naar Los Angeles om een band op te bouwen met zijn zoon. In Frankrijk wordt hij overal herkend, maar in Amerika kent niemand hem. En dat is even wennen. Vanaf 12 april te zien.

Lees ook: dit zijn de beste documentaires op Netflix

Series met een nieuw seizoen

– Chilling adventures of Sabrina, seizoen 2 (5 april)
– The Protector, seizoen 2 (26 april)
– Jane The Virgin, seizoen 4 (exacte datum is nog onbekend)

Films

Unicorn Store

Als de creatieve kunstenares Kit van de kunstacademie wordt gestuurd, neemt ze genoegen met een saaie kantoorbaan. Tot ze uit het niets een bijzonder aanbod krijgt: het adopteren van een unicorn. Vanaf 5 april te zien.

The Perfect Date

Even lekker wegzwijmelen? Dat kan met deze romantische komedie. Student Brooks ontwikkelt de app ‘The stand-in’, waarop gebruikers hem kunnen inhuren als vriendje. Alles om het collegegeld voor de universiteit Yale te betalen én indruk te maken op de rijke Shelby. Vanaf 12 april te zien.

The Silence

Het verhaal van deze horrorfilm lijkt een beetje op A Quiet Place, een film die in 2018 verscheen. Een familie wordt aangevallen door wezens die op geluid afkomen. Net als in A Quiet Place heeft ook deze familie een doof kind. Vanaf 12 april te zien.

Someone Great

Gek op de serie Jane The Virgin? Dan moet je deze romantische komedie zeker kijken. Gina Rodriguez (Jane) speelt namelijk de hoofdrol. Jenny is al negen jaar samen met haar vriend en woont in New York. Wanneer ze een baan aangeboden krijgt in Los Angeles wil haar vriend niet met haar mee verhuizen. Ze kiest voor de baan en beëindigt haar relatie. Gelukkig staan haar vriendinnen voor haar klaar. Vanaf 19 april te zien.

Our Planet

In deze natuurdocumentaire kunnen we weer genieten van al het moois op onze planeet. Ook zien we welke invloed de klimaatverandering daarop heeft. Vanaf 5 april te zien.

Lees ook: deze series en films verschijnen in maart op Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen