Ontwerp Zonder Titel 2024 06 28t094049.370

Dít populaire boek verschijnt dit najaar als serie op Netflix

Een populair boek van Holly Jackson wordt verfilmd en zal dit najaar als serie te zien zijn op Netflix. We praten je even bij.

A Good Girl’s Guide To Murder

Als je veel leest of als je Booktok een beetje in de gaten houdt, heb je misschien het boek A Good Girl’s Guide To Murder van Holly Jackson al wel eens voorbij zien komen. Dit boek maakt deel uit van een trilogie en is het eerste boek in deze reeks. Het verhaal gaat over een schoolmeisje dat zogenaamd door haar vriendje zou zijn vermoord. De eigenzinnige Pip Fitz-Amobi twijfelt hieraan. Vijf jaar later heeft deze moord de stad nog steeds in haar greep en Pip besluit haar eigen onderzoek te starten. Ze doet dit voor een schoolproject en wil alles tot op de bodem uitzoeken. De vraag is hoever Pip wil gaan als de moordenaar nog gewoon vrij rondloopt…

Lees ook: Leuk: déze romantische komedie is vanaf juli te zien op Netflix

Wednesday actrice

Emma Myer die je misschien kent van de serie Wednesday zal de hoofdrol op zich nemen. Verder is een officiële verschijningsdatum nog niet bekend. De serie zal eerst in Engeland en Ierland te zien zijn bij BBC. Waarschijnlijk zal de serie in het najaar op Netflix verschijnen. Hieronder kun je alvast de eerste beelden bekijken:

Lees ook: Déze thriller verschijnt binnenkort op Netflix (+ trailer)

Foto: Netflix
Bron: Filmvandaag.nl

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.