horror

Déze thriller verschijnt binnenkort op Netflix (+ trailer)

Als je van spannende verhalen houdt, wil je vast de eerste beelden van déze nieuwe Italiaanse thriller zien (en over een paar weken de hele film natuurlijk).

Italiaanse film

Volgende maand verschijnt er weer een spannende thriller op Netflix. Het gaat om de Italiaanse film Svaniti nella notte (in het Engels: Vanished into the Night). De film gaat over een Amerikaanse psychiater Elena die voor haar liefde Pietro naar Italië is verhuisd, naar Puglia om precies te zien. Het stel krijgt kinderen en het idee is om hun boerderij te restaureren en er vervolgens een hotel van te maken. Toch loopt het allemaal niet volgens plan en gaan Elena en Pietro uit elkaar. Je raadt het vast al: dit is niet het einde van het verhaal. Als de kinderen een avond bij Pietro op de boerderij zijn, verdwijnen de kinderen ineens in het niets. Pietro zoekt zijn kinderen natuurlijk overal, maar hij wordt wanhopig en belt zijn ex Elena. Zij is woedend, maar dan krijgt het stel een telefoontje: willen ze hun kinderen terugzien dan moet er binnen 36 uur 150.000 euro contant worden betaald.

Lees ook: Déze spannende horrorfilm is vanaf morgen te zien in de bioscoop

Juli

Lijkt deze film je wel wat? Pak dan je agenda erbij want Svaniti nella notte is vanaf 11 juli te zien op Netflix. Voordat we het vergeten: Netflix heeft de officiële trailer ook al uitgebracht. Bekijk ‘m hieronder:

Lees ook: Dít is er nu bekend over de boekverfilming It End With Us

Foto: GettyImages
Bron: Filmvandaag.nl

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.