Schrijfwedstrijd Vriendin & Boekspot: schrijf jij het spannendste verhaal?

Schrijfwedstrijd Vriendin & BookSpot: schrijf jij het spannendste verhaal?

Heb jij er altijd al van gedroomd om schrijfster te worden? Of loop je al een tijdje rond met een verhaallijn in je hoofd? En zijn thrillers helemaal jouw ding? Dit is je kans!

Heb jij er altijd al van gedroomd om schrijfster te worden? Of loop je al een tijdje rond met een verhaallijn in je hoofd? En zijn thrillers helemaal jouw ding? Dit is je kans!

Doe mee met de schrijfwedstrijd van Vriendin en BookSpot Gouden Strop en wie weet staat jouw verhaal binnenkort in Vriendin! Het winnende verhaal komt in Vriendin 31, die 30 juli in de winkel ligt.

BookSpot Gouden Strop en BookSpot Schaduwprijs

Niet alleen zetten we het beste verhaal in Vriendin, de winnares mag de winnaar van de BookSpot Gouden Strop 2019 ontmoeten én wint een boekenpakket van de complete shortlists van de BookSpot Gouden Strop en de BookSpot Schaduwprijs.

Elk jaar worden deze prijzen uitgereikt voor het beste Nederlandstalige spannende boek (BookSpot Gouden Strop) en voor het beste Nederlandstalige thrillerdebuut (BookSpot Schaduwprijs). Benieuwd wie er dit jaar genomineerd zijn? Kijk op BookSpot.nl/goudenstrop.

 

Wat is een thriller?

Thriller, een genre vol spanning, waarbij de nadruk ligt op actie en gevaar. Zeker in zomerse thrillers is de sfeer broeierig en kan de lome, relaxte sfeer snel omslaan in verhitte gebeurtenissen.

Zo doe je mee

Stuur vóór 17 juni jouw verhaal naar actie@bookspot.nl.

Eisen:

• je verhaal is een Word-document van zo’n 1800 tot 2200 woorden
• het is een thriller die zich afspeelt in de zomer

Handige schrijftips

Wil je weten hoe je een goed verhaal schrijft? Lees hier schrijftips van bestseller-auteurs. Zeker handig om eens door te lezen voordat je aan je spannende verhaal begint.

Zij lezen jouw verhaal!

De jury presentatrice Anniko van Santen. Zij is juryvoorzitter van de BookSpot Gouden Strop. Thrillerauteur Peter Römer is juryvoorzitter van de jury voor de BookSpot Schaduwprijs. Ook boekenredacteur en journalist Ella Mae Wester beoordeelt alle verhalen. Je kent Ella Mae als journalist van Vriendin en haar boekrecensies in video. Kijk voor leuke filmpjes op Vriendin.nl/boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Marieke
  Jammer dat er niet even een update is geplaatst of iets dergelijks via social media.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Danielle van Caspel
  Is er al een uitslag?
  Beantwoorden
 • Ellen_Kusters
  Ellen_Kusters
  Spannend hoor...bijna een thriller ;-) Heel benieuwd naar de uitslag
  Beantwoorden
 • Anoniem
  natasja
  Meegedaan, de dagen afgeteld. Niets gehoord. Echt jammer.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen