Scarlet en Joyce vonden zaaddonor dankzij hun vlogs

Het stel Scarlet en Joyce zijn razend populair op YouTube met hun kanaal Ik Vrouw Van Jou. De vrouwen hebben een sterke kinderwens en zochten daarom een geschikte zaaddonor.

Het stel Scarlet en Joyce zijn razend populair op YouTube met hun kanaal Ik Vrouw van Jou. De vrouwen hebben een sterke kinderwens en zochten daarom een geschikte zaaddonor. Waar kon dat beter dan op hun eigen kanaal?

Gisteravond zaten Scarlet en Joyce aan tafel bij Pauw en vertelden over hun vlogs en zwangerschap.

Uit de kast komen 
Op het Kanaal van Ik Vrouw van Jou laten Scarlet en Joyce onder andere zien wat voor vooroordelen ze als lesbisch stel krijgen. Ook geven ze tips om uit de kast te komen. Scarlet: ‘Mijn moeder dacht dat ik zou thuiskomen met een knappe piloot met krullen. Ik kwam thuis met een donor met krullen.’

Geschikte donor 
Het stel deelt alles over hun leven en relatie. Zo dus ook de weg naar het uitkomen van hun droom: een kindje krijgen. Via hun vlogs vonden ze hun donor: Jeroen. Scarlet: ‘We kozen een donor via deze weg, omdat we ook wel negatieve verhalen hadden gehoord over spermabanken. We wilden bijvoorbeeld weten wie de vader is.’

Jeroen zat ook bij Pauw in de studio. Hij heeft zelf geen kinderen met zijn vriendin Jolieke. Ze wilden wat moois doen voor een ander stel. Ook vindt hij het fijn dat hij een mate van betrokkenheid kan hebben bij het kind.

De oorspronkelijke oproep op YouTube.

Bekijk het fragment van Pauw hieronder terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen