Sanne Vogel

Sanne Vogel over ingrijpende operatie: ‘Zorgen zijn niet nodig’

In het programma ‘De Geknipte Gast’ vertelde actrice, regisseur en schrijfster Sanne Vogel dat ze preventief haar borsten en eierstokken laat verwijderen, nadat bij haar het kankergen is ontdekt. Na de uitzending kreeg ze enorm veel lieve en bezorgde reacties.

Op Instagram schrijft ze dat mensen zich geen zorgen hoeven te maken.

Bezorgde reacties

Eigenlijk was het niet haar plan om publiekelijk over de operatie te vertellen, maar Vogel is blij dat ze het uiteindelijk wel verteld heeft. Veel mensen hebben een bezorgde reactie achtergelaten, maar dat is volgens haar niet nodig. 

Intens gelukkig

“Zorgen zijn niet nodig, want het gaat goed met mij, met ons. Ik ben nog nooit zo een lange tijd achter elkaar zo intens gelukkig geweest als het afgelopen half jaar. Natuurlijk staan er zware operaties op de planning, maar die vallen in het niets bij de verloren strijd die zoveel vrouwen in mijn familie hebben moeten voeren. Ik heb de liefste vriend die ik me kan wensen, de meest betrokken ouders en een vangnet van familie, vrienden door dik en dun, schoonouders die altijd klaar staan en enorm begripvolle collega’s”, schrijft ze op Instagram. 

Vertrouwen

Ze vervolgt dat ze vertrouwen heeft in de artsen en in de operatie. “Ik ben dankbaar dat ik in handen ben van goede artsen en heb er honderd procent vertrouwen in dat alles goed gaat komen. Nu ik dit gezegd heb, ga ik er voorlopig ook niks meer over zeggen. Want er zijn zoveel mooie dingen waar ik liever mijn energie aan geef.”

Bron: LINDA
Foto: ANP/Patrick Harderwijk

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.