Sander En Astrid Married At First Sight

Droomstart voor emotionele Sander bij huwelijk in Married at First Sight: ‘Ze ziet er lekker uit’

Het liefdesavontuur van Married at First Sight had niet beter van start kunnen gaan voor Sander en Astrid. De twee stralen van geluk als ze elkaar als eerste koppel van het zevende seizoen het ja-woord mogen geven op het prachtige Slot Zeist.

Sander en Astrid trouwen in Married at First Sight

Astrid, nu al omgedoopt tot publiekslieveling door haar lieve persoonlijkheid en aanstekelijke lach, is de eerste kandidaat die in het huwelijksbootje mag stappen. Bij het altaar wacht Sander haar op. Zodra hij haar ziet is er geen houden meer aan: de toch al emotionele Sander moet zijn zakdoekjes erbij pakken om de tranen weg te deppen.

Hij is in de wolken met zijn match. Als de trouwambtenaar hem vraagt of hij ‘er wat mee kan’, antwoordt de bruidegom: “Ze ziet er lekker uit.” Hij schrikt er zelf ook een beetje van, waarna hij het probeert recht te zetten. “Ze ziet er góed uit, laat ik het zo zeggen.” Ondertussen is de gierende Astrid vooral blij dat haar aanstaande man nog haar op zijn hoofd heeft.

Droomkoppel

De familie van Sander en Astrid zijn net zo blij met de match als het kersverse koppel zelf. (Schoonmoeder) Jenny komt superlatieven tekort, zó gelukkig is ze voor haar ‘zonnetje in huis’. “Het is een kanjer. Het is mijn dochter en ik ben zo blij”, snikt ze. “Hij, Sander, en Astrid hebben… ik weet niet wat ik zeggen moet. Het is goed zo. Ik hoop dat ze hartstikke gelukkig zijn.”

Ook voor het bruidspaar kan het geluk niet op. “Ze is geweldig”, vertelt Sander. “Zo lekker spontaan, open en hartelijk.” Het is beregezellig tussen de twee. Astrid voelt bovendien dezelfde aantrekkingskracht als Sander. “Hij ziet er lekker uit.”

Lees ook: Dit is de man van MAFS-expert Eveline Stallaart

Married at First Sight wordt iedere dinsdag om 20.30 uur uitgezonden op RTL4.

Foto: RTL/Married at First Sight