Canva1 2021 11 18t104321.559

Samantha Steenwijk hint op liefdesverdriet: ‘Ik kies nu voor mezelf’

Valentijnsdag staat natuurlijk in het teken van de liefde, roze hartjes en rode rozen. Het is voor veel mensen een dag om extra aan te tonen hoeveel je van iemand houdt, maar voor Samantha Steenwijk zag Valentijnsdag er iets anders uit. In een cryptische story op Instagram hint ze op liefdesverdriet. 

‘Ik kom hier sterker uit’

Samantha is nu ruim zestien jaar samen met haar vrouw Daisy, maar op Instagram deelt ze: ‘Ik heb dit vaker meegemaakt. Ben het zat om nog te gissen. Ik ben niet eens meer kwaad. Ik kies nu voor mezelf. En ik kom hier sterker uit. Er is niks meer wat je zeggen kan.’ Het is niet duidelijk waar de tekst over gaat en of het met haar vrouw te maken heeft. 

Lees ook: Samantha Steenwijk zette kinderwens opzij na eerdere affaire vrouw

Handdoek te snel in de ring gooien

De relatie tussen Samantha en Daisy heeft eerder in zwaar weer verkeert. Vorig jaar bracht Yvonne Coldeweijer naar buiten dat Daisy in het verleden zou zijn vreemdgegaan en Samantha bevestigde dat nieuws. Ze vertelde in een interview met ‘Beau Monde’ dat ze hard hebben gewerkt aan hun relatie en dat ze nooit zomaar een punt achter hun huwelijk zou zetten. “Als je partner vreemdgaat, heb je een goede reden om weg te gaan, maar ik vind dat mensen over het algemeen de handdoek te snel in de ring gooien.”

Bron: Instagram, RTL Boulevard
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.