Canva1 2021 08 03t102425.797 1

Roos uit De Bachelor over Tony Junior: ‘Hij heeft twee gezichten’

Afgelopen week was te zien hoe Roos het programma De Bachelor moest verlaten. Nu blikt ze samen met Maxime terug op haar avontuur.

‘Twee gezichten’

In een interview met RumagTV doet Roos een boekje open over dj Tony Junior. “Ik heb best wel gemerkt dat hij twee gezichten heeft”, vertelt ze. “Zoals iedereen kan zien, ben ik wat rustiger en wat stiller dan de rest. Maar ik observeer best wel en houd mensen in de gaten.”

Instagram

Roos vertelt dat de dj zich voor de camera duidelijk anders gedroeg dan achter de camera. “Voor de camera vind ik dat hij tegen ons praat alsof hij een meester is van groep 3.” Achter de camera is de dj volgens Roos vooral met Instagram bezig. “We hebben dates, die duren misschien drie kwartier. Hij heeft bijvoorbeeld wel een telefoon en wij allemaal niet. Zodra die dates klaar zijn, pakt hij gelijk zijn telefoon. Ik denk dan: blijf even erin, want wij doen dat ook.” Roos vertelt dat de dj zelf had aangegeven dat hij niet van iemand houdt die veel met Instagram bezig is. “En toch gaat hij een seconde nadat de date afgelopen is gelijk op Insta.”

Fake?

Wanneer haar gevraagd wordt of ze Tony nep vindt, twijfelt Roos. Ze vertelt dat toen ze terug was in Nederland, ze haar deelname met een vriendin besprak die de dj besloot te gaan volgen op Instagram. “Hij had net een filmpje gepost dat hij aan het paardrijden was op een date. Het programma was toen nog volop bezig”, aldus Roos. Vreemd genoeg, volgde de dj haar vriendin terug op Instagram. “Ik dacht: huh? Je bent daar de liefde van je leven aan het zoeken, dus waarom moet je haar terug volgen?”

Roos vervolgt dat haar vriendin later een foto deelde van hen samen in haar Instagram Stories. Tony had deze ook bekeken, waarop hij haar weer ontvolgde. “Dan krijg ik mijn vraagtekens”, aldus het model.

Bron:RumagTV
Foto: Videoland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen