Rico Verhoeven geeft officieel statement over breuk met Jacky

Rico Verhoeven geeft officieel statement over breuk met Jacky

Eerder deze week werd bekend dat kickbokser Rico Verhoeven en zijn vriendin Jacky na dertien jaar uit elkaar gaan. Op Instagram geeft hij nu een officieel statement.

Eerder deze week werd bekend dat kickbokser Rico Verhoeven en zijn vriendin Jacky na dertien jaar uit elkaar gaan. Op Instagram geeft hij nu een officieel statement.

Suggestieve berichtgeving

“Begin deze week hebben wij het voor ons verdrietige bericht gedeeld dat we niet verder gaan als koppel. De reden daarvoor is dat we jammergenoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie”, begint Rico zijn bericht op Instagram. “Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij”, schrijft de kickbokser.

Moeilijke tijd

Rico en Jacky nemen afstand van de berichtgeving die sommige media hebben gedaan. “We verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen. Wij zijn ons nog terdege bewust van het feit dat we publieke personen zijn, maar willen dat onze kinderen hier niet ongevraagd de dupe van worden”, schrijft Rico. Al snel na de bekendmaking ging het verhaal rond dat Yolanthe Cabau iets met de breuk te maken zou hebben. Daarop reageerde Rico Verhoeven dat hij het vervelend vindt dat dit een topic is geworden. Ook Jacky reageerde op de breuk met Rico.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

OFFICIËLE STATEMENT Rico Verhoeven en Jacky Duchenne: Begin deze week hebben wij het voor ons verdrietige bericht gedeeld dat we niet verder gaan als koppel. De reden daarvoor is dat we jammergenoeg uit elkaar zijn gegroeid en het voor onszelf en vooral de kinderen beter is om separaat verder te gaan in goede harmonie. Tot ons verdriet en frustratie ontstaan er de wildste verhalen over de reden van onze breuk. Sommige media hebben zich deze week gemeld met suggestieve berichtgeving die zorgt voor onnodige stemmingmakerij. De enige bron met accurate informatie zijn wij zelf. We distantiëren ons hierbij van elke andere berichtgeving dan deze en verzoeken iedereen nogmaals ons de ruimte te geven om deze moeilijke tijd als gezin te kunnen doorlopen. Wij zijn ons nog terdege bewust van het feit dat we publieke personen zijn, maar willen dat onze kinderen hier niet ongevraagd de dupe van worden.

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven) op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen