Reserve van prins Harry

Het boek Reserve van prins Harry nu al bovenaan de bestsellerlijst

In Nederland is Reserve (Engelse titel: Spare) van prins Harry nu al het bestverkochte boek. De autobiografie staat bovenaan de bestsellerlijst van het CPNB. En niet alleen in Nederland…

Ook in de Britse bestsellerlijst staat het boek op nummer 1. De autobiografie van prins Harry is in het Verenigd Koninkrijk het snelst verkopende non-fictieboek ooit. Een ander record is de verkoop van het boek in de eerste week. Alleen al in de eerste zeven dagen zijn er ruim 467.000 fysieke exemplaren van het boek verkocht.

Daar blijft het niet bij, want op de eerste dag verkocht de VS, het Verenigd koninkrijk en Canada bij elkaar opgeteld 1,4 miljoen boeken.

De autobiografie is de afgelopen periode veelvuldig besproken in de media. In zijn boek heeft Harry het over zijn ervaringen binnen de Britse koninklijke familie en de verslechterde band met zijn broer prins William en vader koning Charles. Ook kun je lezen over zijn ontmaagding en hoe hij experimenteerde met drugs.

Wat de critici ook zeggen over zijn boek…. Harry hoeft zich in ieder geval geen zorgen meer te maken over de toelage die hij niet meer van het Britse Koningshuis ontvangt. Voorlopig heeft hij zijn schaapjes op het droge.

Lees ook: 7 opzienbarende onthullingen in Harry’s autobiografie Reserve

Reserve van prins Harry

Er staan nog veel meer onthullingen in Reserve. Over Kate Middelton, over seks, over de dood van zijn moeder Diana, over zijn vrouw en kinderen. Wil je graag álles weten en lezen, klik dan voor meer informatie op onderstaande button.

Reserve Prins Harry
Bekijk bij bol.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: nu.nl
Foto: Getty Images