Rachel Hazes

Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer tegenover elkaar in de rechtbank

Maandag is het zover: dan staan Rachel Hazes en juicevlogger Yvonne Coldeweijer tegenover elkaar in de rechtbank van Amsterdam. Hazes eist dat Coldeweijer, van het juicekanaal ‘Life of Yvonne’, een rectificatie plaatst voor een video die zij online heeft gezet.

‘Kwetsende uitlatingen’

Volgens Hazes doet Coldeweijer in de video “onjuiste en zeer kwetsende uitlatingen” over de rol van Hazes bij het uitlekken van een persoonlijke brief van haar zoon André aan zijn ex Sarah van Soelen. Daarnaast zou Coldeweijer uitspraken hebben gedaan over de gevolgen die dat zou hebben voor de verstandhouding tussen Hazes en haar zoon. Volgens de advocaat van Rachel Hazes gaan de beweringen van Coldeweijer “alle perken te buiten”.

Lees ook: Rachel Hazes over moeilijke periode zoon André: ‘Kippenvel als ik eraan terugdenk’

‘Waarheid zelf kunnen aanschouwen’

Eerder haalde Coldeweijer de video offline na een sommatie van Hazes, maar ze besloot op 27 december om de video toch weer online te zetten. Ze weet namelijk zeker dat ze gelijk heeft en dat moeder Rachel en zoon André geen contact hebben met elkaar. “We hebben de waarheid zelf kunnen aanschouwen en ik zal me daarom ook niet laten intimideren”, laat Coldeweijer weten.

Bron: LINDA
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.