Rachel Hazes

Rachel Hazes over Roxeanne: ‘No hard feelings als het niet goedkomt’

Eerder werd al bekend dat Roxeanne Hazes het verzoek van haar moeder Rachel om voor haar te getuigen in de rechtbank heeft afgewezen. Rachel vertelt dat ze dit los ziet van de band met haar dochter, maar heeft ‘no hard feelings’ als het hierdoor nooit meer goedkomt tussen hen.

Dat vertelt ze aan weekblad Party.

Rechtszaak

De reden dat Roxeanne niet wil getuigen in de zaak is dat ze haar moeder ‘niet verder in diskrediet wil brengen.’ Dit begrijpt Rachel niet. “Dat punt van ‘ik wil mijn moeder niet is diskrediet brengen’, daar ben ik me dan niet van bewust. Want als ik van mezelf denk dat ik met vuur speel, dan pak ik dit toch zo niet aan?”

Band

Rachel denkt niet dat het contact met haar dochter hierdoor verslechtert. “Dat moet je los van elkaar zien. Ik vraag nu iets zakelijks. Zij hebben die bevoegdheid gehad, dus ik vraag nu niets dat niet mag. Als het hierdoor helemaal niet meer goedkomt tussen Rox en mij, heb ik nog steeds geen hard feelings, want ze is nog altijd mijn kind.”

Toch kan ze niet ontkennen dat het iets doet met hun band. “Tuurlijk. Het is alleen raar als je als moeder – of feitelijk destijds ook als werkgever, maar zo wil ik dat eigenlijk niet zeggen, maar ik weet ook niet hoe ik het anders moet verwoorden – bepaalde vragen niet kan stellen, omdat je bang bent dat dan de band wordt ontwricht. Dat is natuurlijk van de zotte.”

Bron: Party
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.