Andre Hazes En Rachel Hazes Met Hun Kinderen Dre En Roxeanne

Rachel herdenkt André Hazes op sterfdag: ‘Je bent en blijft mijn grote liefde’

Het is vandaag achttien jaar geleden dat Nederland één van de grootste volkszangers ooit verloor. Op Instagram staat Rachel Hazes stil bij het overlijden van haar man.

Sterfdag van André Hazes

Bij een mooie foto van André Hazes schrijft Rachel een lief bericht voor en naar hem op Instagram. Met de volgende woorden eert ze de man met wie ze lief maar vooral ook leed deelde. ‘Ik mis jouw stem, jouw lieve lach. Ik mis jouw alles, nog elke dag. Ik mis het simpele, zoals een kus, jouw blik, het even samen zijn. En al dat missen, doet nog altijd pijn’, schrijft ze.

Rachel sluit de ode af met: ‘Onvoorwaardelijk bestaat echt, want Dré je bent en blijft mijn grote liefde.’

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes)

Kinderen

Roxeanne en André, de twee kinderen van Rachel en de overleden volkszanger, hebben op het moment van publiceren nog niet publiekelijk iets over de sterfdag van hun vader gedeeld. Al zullen ze daar privé op hun eigen manier bij stilstaan.

André en Rachel zullen vandaag ongetwijfeld contact hebben om hun vader en man te herdenken. Met Roxeanne is de band gebrouilleerd. Wat niet helpt, is dat Rachel Roxeanne wil laten getuigen in de rechtbank. Rox heeft dat verzoek afgewezen: ze wil haar moeder niet verder in ‘diskrediet’ brengen.

Rachel vertelt dat ze dit los ziet van de band met haar dochter, maar heeft ‘no hard feelings’ als het hierdoor nooit meer goedkomt tussen hen.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP